Bilder


Var en sötis och kommentera:
Postat av: Åsa

Mosters sötnos :)

2009-07-03 @ 09:20:55
URL: http://matsochcasperforever.blogg.se/
Postat av: malin / TvillingMamma/

hej..:) Okej vad roligt:).då kommer du närmre mig^^..:)..hehe kan tänka mig att det ska bli skönt:) Själv letar vi ny lägenhet en större.har just nu bara en 2a-.men det blev en sån panik lägenhet .. Så de fick bli denna tack o lov e den stor:) 70 kvm. men vill ha en 3a alt 4a.:).

Okej det förstår jag:) ja jag hade börjat försöka och se om han har något intresse för att du lr hans pappa ska läsa saga:). Man tappar lätt tålamodet efter ett tag.men visa du e starkare än han o håll dig lugn:) För om du blir arg irriterad så känner han de på sig åh tycker det är sååå ROLIGT att jävlas med mamma..:).hehe...

kram

Postat av: Martina

heej, allt är bra här. :) forutom att det är megavarmt och man i princip får tillbringa dagarna ute i skuggan för att inte bli helt för varm.. vår lägenhet är MEGAVARM! allt bra med er med?



jaa, absolut får vi ses. hade varit kul ju. hade melwin med gillat tror jag. :) han träffar inte så många barn i sin egen ålder...

2009-07-03 @ 09:57:07
URL: http://wiback.blogg.se/
Postat av: Martina

jag har inte bestämt något med henne, men tänkte passa på nu snart eftersom att hon är ledig! :) någon gång nästa vecka kanske.. för sen åker vi på semester en vecka.



usch att du ens orkar vara på stranden! :) jag är inte mycket för det. sitter hellre i skuggan på en äng och myser. :P promenader är iaf härligt. hade tänkt ta mig ut på en jag med. ner och mata ankorna här eller något.. vi har en brio race, tycker inte att den är vidare snygg, men melwin sitter bra i den och den är nätt och lätt att köra. vad har ni för en då?

2009-07-03 @ 12:42:36
URL: http://wiback.blogg.se/
Postat av: linda

så stor han blivit..nathalie saknar sin pirns.

2009-07-03 @ 14:55:43
URL: http://nathaliesmamma.webblogg.se/
Postat av: linda

hon kom krypande och bad mej skriva att hon älskar honom eller alternativt är kär i honom..är inte så bra på bebis språk..men håller på att lära mej haha

2009-07-03 @ 14:57:11
URL: http://nathaliesmamma.webblogg.se/
Postat av: linda

som svar på din kommentar: det var en rolig syn men jag vågade inte skratta..det är ju bara vatten..fast när han kom in sa han att han fick en stöt i sej via vattnat..han sa att blixten kan ha slagit ner i vattnet någonstans som lett till honom som stog och vadade i vatten. det var ju mindre kul.

just nu så spikar jimmy upp brädor där ute och vi har nyss städat på framsidan..jag sitter och njuter av en kall läsk och natha leker för sej själv...skönt när hon gör det.

vad hittar ni på?kram

2009-07-03 @ 15:00:36
URL: http://nathaliesmamma.webblogg.se/
Postat av: jessica

Sån marinblå kofta har Neo också, visst é dom snygga?!!

2009-07-05 @ 00:52:33
URL: http://jessicakamph.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback


RSS 2.0