Greys Anatomy!

Nån mer än jag som såg det ikväll?
Shit vad tårarna rann ner för kinden nu i slutet när alla hjälpte Izzie.. Jag hoppas o önskar innerligt att om jag skulle råka ut för något sådant hemskt att jag har likadana vänner som ställer upp!

Vad gör man på onsdags kvällar när Greys Anatomi inte går? Jag ska köpa hem boxarna o börja kolla om från säsong 1 =)

Såld!!

Hej alla!
Idag så sålde vi vår gamla vagn, inte lönt att ha den kvar nu när vi har den nya vagnen.. som är mkt bättre.. Tycker vi iallfall =) Älskar vår Brio Sing!

Igår så var jag och Theodor hos syrran hela eftermiddagen eftersom Jonas jobbade, åkte inom Diana när vi körde hem för hon hade fått hem våra nya och snygga Nalle Puh muggar! Fotar dom sen och lägger in.. Jätte söta =)
Jonas kom hem strax efter 21 o då köpte han med sig kinamat så det mumsade vi på.. Lite sent att äta men jonas var vrål hungrig när han kom hem o kina mat säger man inte nej till.. hehe..

Idag har jag  varit på vc o träffat en läkare som enbart genom att kolla mina reflexer kunde säga att det onda i min kropp var en "trött rygg".. Jaha tack för den o nu ska man gå hos en sjukgymnast.. Aja.. Det får väl gå... Men jag gick ändå inom Hagsmassage här i stan o bokade en tid... 530 kr för 1 timme.. tackar och bockar! Ska bli så jäkla skönt att få ett proffs att massera rygg, nacke o axlar.. Dyr vana om man fortsätta.. Vilket jag inte tror jag har råd med =(

Kl 15 idag så träffade jag Johanna och vi gick vid stranden ner till stan, där nere tog vi oss en glass och lite iste.. Efter fikan så gick vi iaffärer o då handlade vi lita o naturligtvis har jag fotat det jag köpte idag =)
Sen gick vi genom koloniområdet på citadellet hem och avslutade vi träff där vi träffades vid exercifältet. Vi var ute i två timmar o under dom 2 timmarna skrek Theodor i kanske 1½ timme..=(

Nu ikväll så kom Diana och hjälpte mej så att jag inte skulle bli rånad när dom skulle komma och kolla barnvagen.. Man vet ju aldrig vad det e för folk man släpper in så därför bad jag om hjälp. Hit kom det ett urgullit par som skulle ha barn i Maj månad o var hur snälla som helst! Lycka till med er lill* ( inte för att dom vet att jag har skrivit detta.. haha )
Nu har Theodor precis badat och nu väntar det pyjamas o en flaska gonatt välling o sen hoppas jag att han somnar för kvällen så jag enbart kan slänga mej i soffan o inte göra något!!  Fick hem nya filmer från Lovefilm idag o där var Tingelling med och den vill jag se!! Älskar DisneyFilmer, kanske är ett barn inerst inne =) Nu ska jag lägga upp bilderna och sen ska jag ta Theodor som börjar bli missnöjd med sina leksaker =(

 Theodor i ett oljebad!
3 bodys från Lindex och en Elmopyjamas från HM! Så fint!

Pojken i randig pyjamas

Ska ni se en bra film med ett oväntat slut, se denna! Så bra!!







Bruno, en oskuldsfull och naiv 8-åring, tvingas utan förvarning flytta från sitt trygga hem i Berlin till den tyska landsbygden. Uttråkad och rastlös trotsar han sin mammas förbud och beger sig på upptäcksfärd i den närliggande skogen. Där möter han en jämnårig pojke och en oväntad vänskap tar sin början...

Kärlekstest!

Genom Egoinas blogg så gjorde jag ett kärleks test!

Såhär stod det :

Monica Sjöstrand ♥ Jonas Hoffström:

68%

Ett förhållande mellan Monica Sjöstrand och Jonas Hoffström har definitivt en chans att fungera!

Gör ni oxå ett!

www.karlekstest.se

Grattis till era bebisar!

Ahh, gick precis in på webbisarna o skulle kolla om Theresa fått sin lille pojke men inte än.. Men däremot hittade jag två gamla kompisar som har fått barn!

Sofie Abrahamnsson och hennes man fick en liten pojke     &
Marlene och henns man fick oxå en liten pojke!!
Ett stort grattis!!!!!!




Nu e jag oxå sugen på en bebis till!

Här kommer lite bilder på vår sötnos!


Theodor har öppnat sitt allra första påskägg som han fått av mormor & morfar. Är hos dom i deras husbil på campingen i röstånga.

Sötnosen har fått sin första keps, naturligtvis satte Linda & Diana den bak o fram.. Cooling!

Sover i sittdelen av vagnen på balkongen..

Tagen igår 26/4-2009, hur sover han egentligen??

Promenad!

Nu har jag och Theodor precis varit på promenad till colorama och postat paket o hämtat paket! Så nu ska vi försöka installera vår nya digitalbox... Undra hur detta ska gå utan jonas??!?
Jordgubbar blev införskaffat! MUMMA!

Söta!!

 Ohh vi smälte direkt när vi såg dessa på Babyland!!  MiniFoppa tofflor till Theodor!!

Danielle Steel böcker!

Nu håller jag på att sälja alla mina Danielle Steel böcker på Tradera! Sakta men säkert så ska alla komma ut på Tradera inom de närmsta dagarna! Jag lägger in några då o då!
Titta gärna in!

www.tradera.com    och mitt alias är Locktoss


Ses!

Filip & Fredrik

Ahhh  vad det hade varit häftigt om vi hade kunnat gifta oss hos dom!
 Live i NY! Fan vad häftigt.. Men drömma kan man ju! Dessutom heter båda mina ex just Filip o Fredrik.. Kanske ingen bra kombination?!?

Är piss trött, ont i magen o har dessutom ont i hela nacke, rygg o axlar.. Jag börja ana att jag sover mkt konstigt om nätterna så det e därför jag får ont. Men ska sätta mej o googla efter proffs massörer i Landskrona.. Om det nu finns nån?!?  Måste få hjälp!'


Gonatt

En kass film kräver tydligen ett Kasst slut?!

Ni väljer själva om ni vill se denna kassa film....


Quarantine! Här är länken så ni kan läsa om den.. Orkar inte skriva för hand.. Såå boring!

http://www.hemmakvall.se/Pages/Produkt.aspx?typ=Nytt&faktanr=73075&varugrp=1


Oh nu vill inte ens bilden komma in! Det suger, filmen suger.. SE inte den!

Min sötnos!

 Här har han precis lärt sig krypa, sitter på bvc och pratar med Mammagruppen. 23/4 2009

Dagen!

Vill bara säga FÖRLÅT jag glömde mobilen hemma idag och vi har inte varit hemma sen kl 10 i morse! Full rulle med Ikea, väla osv..
Kändes helt fel att glömma mobilen hemma men jag vänder ju knappast när jag e i HBG o ser att jag glömt mobilen.. Aja!
Nu så ska jag lägga mej i sängen, har så fruktansvärt ont i ryggen, nacken o axlarna.. Ingen aning om varför!

Syrran, jag tänker på dej! Men har inte kunnat ringa, blir lika fullt upp i morgon! KRAM!!!

// Monica

Min vän!

Välkommen tillbaka Sofie från 9 mån i Australien!! Är så glad att ha dej tillbaka =)
Hoppas vi kan ses snart, så fort du har tid och orkar.. Jag e här!

Tänk, 9 mån sen du följde med på kontroll på förlossningen för vi trodde något var på G och sen 3 dagar efter så var Theodor född =)
9 mån sedan du såg min lille ( nu stora ) skatt =) 


Många kramar till dej från oss!!!!

Imorgon...

Imorgon sker DET! En dag tidigare! Haha fan vad skoj detta ska bli! Nu kan man räkna ner.. Hmm vad blir det? Ca 100 dagar kvar! Shit.. hoppas denna sommaren går fort! LÄNGTAR!

Imorgon kl 9 ska jag & Theodor möta upp Nikki och hennes son Melwin och vi ska sedan möta upp Johanna och hennes son Carl.. sen beger vi oss till mammagruppen på bvc och ska lyssna på bvcs psykolog. Kanske kan vara nått intressant.. Eller inte.. Aja går dit för gemenskapens skull och sitta och prata skit i ett par timmar!
Under tiden HOPPAS jag att Jonas pratar med bovärden och sedan faxar till bredbandsbolaget.. Gör han inte detta så blir det Fyr i helskotta.. De vill jag lova!
Sen blir det lunch när jag o Theodor kommit hem och sen går vi ner till detta specilla stället och träffar denna speciella människa!
Har liksom inte blivit officiellt vad vi ska göra.. Bara familjen o några vänner som vet om!
Fast jag borde kanske inte skriva det här inne..

Nu ska jag ta min griniga son och sätta på pyjamas, sen blir det välling och sen natti natti för honom! O kvällen för mej själv!

O vet ni vad???
Det är fortfarande TYST! =)

Tyst...

ÄN så länge är det tyst!! Dom är hemma men TYST! Så skönt!

Ta vägen..

Vart ska jag ta vägen idag när Grannen ska renovera?!?
Fan jonas jobbar o jag bara får sitta hemma..

Så tråkigt =(

forts...

Idioterna fortsatte till kl 20 och där efter skickade dom ett sms till Jonas!
Där det styd typ: Sluta banka i taket för det hjälper inte o nu är det färdigt för ikväll...
Så kl 20 blev det tyst iallfall! MEN VI HAR INTE BANKAT I TAKET! Däremot hörde jag när andra slog någonstanns för att få tyst på dom.
När Jonas kom hem från jobb vid 21 så gick han faktiskt upp och försökte snacka med dom. Men ikke.
VI ska få stå ut med detta för han får ju hålla på till 22, så han var ju snäll när han slutade kl 20 ikväll. Men han ska fortsätta renovera golv ett par kvällar till! Så han kunde inte ens gå med på att han skulle dämpa sig.. Vi bad inte honom sluta utan bara dämpa sig!
Vi ringde faktiskt störnings jouren o vi har rätten på vår sida. Han får renovera på kvällarna men TYST, det får inte vara störande för andra grannar. Så det vara bara att ringa dom så fort vi ville. TACKA SEQURITAS!
Nu ska vi iallfall till landskronahem o prata med dom, så dom oxå vet allt. O höra vad dom har att säga!

Tack o hej leverpastej!

Grinig pensionär tant?

Nu har vi fått nog av våra grannar, sedan vi flyttade in här förra året den 19 April så har dom typ städnigt renoverat sin lägenhet, slipat golva, slamrat och haft sig.
Igår höllt dom på tills efter 22 o då ringer jag störningsjouren som kom hit och sade till dom. Uppenbarligen hjälpte det bara för stunden! Idag har dom fortsatt och kl 18 ikväll började dom igen.. Nu låter det som om dom hyvlar. Låter i hela trapphuset så det e inte bara jag/vi som hör det. Har pratat med granntjejen i andra trappan o hon är oxå trött på dom.
Så jag letar upp den störande grannens mobilnummer och Jonas skickar ett meddelande.
"Snälla, kan ni dämpa er lite, min sambo håller på att få vår son att somna"

1 timme senare får vi svar: " Vi håller på att renovera vårt golv o det går inte att göra på någon annan tidpunkt eller tillfälle, så ha överseende till detta. O klockan är ju inte så mkt".

VA F*N man respekterar väl? Vi bad dom inte sluta utan bara dämpa sig!
Jonas och jag fick skit för att vi 1 gång och endast 1 gång borrade upp 2 hyllor på väggen kl 19 en söndags kväll. Hur har våra grannar tänkt egentligen? Far åt skogen.
Runt 19 tiden slutade dom för en stund och började igen nu för 30 min sedan.. antagligen åt dom middag när det var tyst och lugnt. Jag tänker iallfall ringa bovärden på torsdag och säga till.
Just nu känner jag mig som en grinig pensionär tant som bara vill klaga!  Men vad ska jag göra?
Vi bad dom vänligt att sluta men det ville dom tydligen inte..



Anonym?

Ha helt klart för er att jag svarar INTE på anonyma kommentarer. Stå för vem ni är! Finns personer på min msn som inte har med  visa saker att göra. Så bara för du läst en sak på msn så anta inte ALLTID att den stämmer.
Här berättar jag sanningen iallfall!


Tack från er som har gratulerat Theodor till dagis platsen =)

Avd 2 Grodan Rokaden på Västra Fäladen!

Tjhoo den 24 Augusti så har Theodor fått plats på ett dagis =)
Vårt andra hands val men det gör inget! Vi är super nöjda med denna plats!

Nu ska vi ut och gå med Johanna och hennes son Karl =)

En känsla....

Igårkväll när Jonas och jag gick och lade oss så sa Jonas att han var tvungen att avboka sin läkartid idag eftersom han inte fick ledigt från jobb när han skulle dit.. Då sa jag " Det känns som om jag ska göra något imorgon" Vi grubblade på detta ett tag men kom inte på något...

10.15 idag utbrister jag " Faaaaan bilen skulle in på verkstaden idag o fixa nycklen" 9.30 skulle jag ha varit där..
Jag   visste att det var nått jag skulle göra!  Ringde verkstaden och dom sa att jag kunde komma in så fort jag kunde så gjorde dom det ändå idag..
Snacka om att man e förvirrad!

Menmen, lita alltid på känslan när den säger dej att du har glömt bort att du ska göra något!

Någon?

Någon som vet eller kan designa min blogg?!? Lite tråkig när den ser ut såhär.
Så tacksam om någon vet!

Nu är älsklingen hemma och står i duschen, jag ska krypa ner i sängen med en bra bok... ( historisk kärleksdrama)



Natti

Skit!

JÄKLA  GRANNAR!

Är så himla trött på er!

Bilder!

   Detta är vår kväll hos Petra & Benny! Den första bilden är tagen i vårt kök innan vi ska köra! De andra är i Petra och Bennys uterum och den sista bilden på Theodor är när vi är på väg hem och vi bär upp honom från bilen! Skön stil va? Hehe


Utmaning!

1. Log on to your photos on your computer
2. Open folder number 6
3. Find photo number 6
4. Post it here and write something about the photo
5. Send this challenge to 6 fellow bloggers.


 
Denna bilden blev det! Gravid med Theodor.. Minns dock ingen vecka det var men någon gång efter v 30 iallfall!

Jag utmanar alla som vill göra det =)

Underbart är gott!

Detta baka jag precis!!  Har precis tagit ut dom ur ugnen och hela lägenheten luktar underbart gott!!
Hoppas för Jonas skull att det finns kvar någon när han kommer hem! Haha! Nee ingen risk att jag skulle kunna äta upp dom men är det någon som vill komma på fika nu så är där nybakta muffins!! =)

Biffpasta!

Detta åt vi till middag igår och det var så jäkla gott! Fast vi tog i lite extra sambal olek o det skulle vi nog inte ha gjort för det blev för starkt... men vi som älskar stark mat så gick det ändå ner =)
Här har ni receptet!

Biffpasta!
Ingredienser 4 port
400 g nötkött
300 g pasta
2 rödlökar
2½ dl Milda Mini Mat 7%
1 msk konc flytande kalvbuljong
1 tsk sambal oelek
1 msk kinesisk soja
salt
svartpeppar malen
2 msk flytande matfett t ex Milda Culinesse
pasta

1. Koka pastan enligt anvisning på paketet. Skala och skiva löken.
2. Vispa ihop MiniMat, buljong, sambal oelek och soja i en gryta.
3. Stek lök och kött var för sig i en stekpanna. Lägg ner kött och lök i såsen. Låt koka ihop några minuter.
4. Smaka av med salt och peppar. Servera pastasåsen till den nykokta pastan
 Lite mkt sås kanske, men det rann ut över pastan.. Tror detta oxå skulle smaka bra till ris!! Testa och hör av er vad ni tyckte!

Mamma!

Världens bästa ord är : Mamma!
Ohh vilken underbar känsla det är, Theodor har lärt sig säga både mamma och pappa! Men Mamma först! Hihi..
Varje gång han säger mamma så är det som en hand griper sig runt mitt hjärta och jag vill bara börja gråta. Jag e en MAMMA! Tog det verkligen 9 månader att inse detta? Hehe inte klokt!
Men jag e en mamma, mamma till världens bästa Theodor! 

Jag älskar dig min älskade Theodor!


Puss // Mamma


Vår Theodor i sin farmors famn i deras förtält till husvagnen i Hörby! Precis ätit gröt med lite blåbärs efterrätt! Mums tyckte han =) 9 Månader och 5 dagar!

Vila i frid Victor!

Tänd ett litet ljus för lilla Victor som har somnat in av en tids sjukdom!

Dom som vill får gärna sätta in en peng på denna länken men absolut inget tvång : www.barncancerfonden.se/1707

Många kramar från Monica, Jonas och Theodor!

Tid är allt jag har!

Tid är allt jag har, av: Sunny Jacobs




 

"År 1976 dömdes den 27-åriga Sunny Jacobs och hennes partner felaktigt till döden föratt ha dödat två poliser. Sunny skulle inte få smaka på friheten igen på sjutton år. Då var hennestvå barn borta från henne för alltid, hennes föräldrar var döda, och hennes älskade, Jesse Tafero,hade avrättats."

Jag har precis läst ut denna bok på ca 600 sidor! Tog ca 13 dagar för mig att läsa ut den och den var grymt bra! Visa saker tycker man dom kunde ha kortat ner men skitsamma! Boken var bra och man satt nästan och snyftade visa kapitel. Bästa boken på årets rea än så länge =)



Ork!

ORK är något man måste ha för att palla med en hel VECKA med bara spyor och massor av bajjeblöjor.. Just nu känner jag för 1 veckas rest resa ner någonstanns och bara ta en drink o ligga under en palm o svettas! O bara glömma ordet Maginfluensa! Hänger du med Petra`?
Haha, tänk vad roligt vi hade haft det!  Menmen sådant kan man ju inte bara göra hur som helst nu..
Nu tänker väl många " oj om hon vill åka bort utan sin familj så är hon typ dum i huvudet"  Men det var bara en tanke, en dröm som finns väldigt väääääääääldigt långt borta.
O inte känns det så bra i heller med tanke på att 1 dag så hade det varit 1 månad kvar tills vi skulle åka till Turkiet, jag jonas och underbara Theodor! Menmen, bilen gick före o det e helt ok!

Nu ska jag ta o ORKA sätta mej i soffan och titta på unga mödrar... Theodor ligger i babygymmet! Tjohooo!

Ses

Ps, nya kameran har kommit, ds

Vänskap 2

Vad jag menar oxå är att jag har andra vänner som står mej riktigt nära men det e är sådana personen som man inte har växt upp med som jag o Petra har gjort.
Oh jag kan skriva hur många som helst som finns i mitt hjärta, ni alla är där!
Så känn inte er svikna för att jag inte just  har skrivet ert namn men det kommer säkert någon annan gång!

Vänner kommer och består!  ( typ alla utom 1 då =)

Linda från Genarp, är glad att vi har hittat varandra på Familjeliv!! Det är ödet och ödet säger att Nathalie och Theodor alltid kommer att vara tillsammans och lika kära nu som då! HAHA... ( mammor kan drömma )

Och Petra, allt jag skrev kom från mitt hjärta, kunde ha skrivit hur mkt som helst men då hade jag suttit och gråtit resten av kvällen =)  O snart hoppas vi på att du får en liten bebbis =)

Och Sofie, Saknar dej!! Kom nu hem från Australien! Varför e du så hemlig med datumet du kommer?!?

Nu ska jag klä på min lilla kräkunge.. ska ner i stan i snabbt ärende!
Sen så blir det väl barnakuten igen *suck* Nån som vill följa med?!? Hehe

Vänskap!

Satt precis och kollade dubbel avsnitt av Desperate Housewifes... Jag bara undrar hur många av er har en sådan äkta vänskap som dom har i serien?
Jag trodde jag hade det med Nathalie men tyvärr svek hon mej/oss när Theodor föddes.

Dock så har jag min vän Petra som har funnits där i många år! Jag minns när hon och jag gick i scouterna tillsammans och en gång när vi hade åkt på läger ute i saxtorps skogar så blev hon sjuk ( om jag minns rätt ).
Då fick hon väldigt mkt uppmärksamhet av någon av ledarna och fick tillbringa mkt tid där.. O jag minns att jag var så avundsjuk för jag ville ju oxå sitta ihopkurad i någons famn o få uppmärksamhet istället för att göra andra tråkiga saker i skogen.
Vår vänskap har överlevet många år och många bråk och mkt skitsnack skulle jag kunna tänka mej.. Men vi har alltid kunnat reda ut det och vi finns för varandra även om vi inte snackar med varandra varje dag.
Nu så bor hon med sin Benny i sitt nya hus och jag e överlycklig för deras skull, så otroligt söta är dom tillsammans och jag hoppas att dom alltid kommer att få vara lyckliga tillsammans. O huset är suveränt mysigt, man blir ju nästan lite avvis där ( inte för jag vill ha hus just nu ) hehe..
Jag vet att Petra kan ha det svårt just nu och jag hoppas verkligen att hon vet att jag finns här för henne, men jag låter henne komma till mig när hon känner att hon vill snacka. Jag vill inte tränga mig på och kanske dra upp något som hon har glömt för stunden. Men jag FINNS här!

Detta inlägg tror jag att jag ska tillägna Vänskap!
Finns det något bättre än en riktigt och bra vänskap?

Gröna Gång VS Suellsgatan!

Hej!
Varit och tittat på två lägenheter idag! Så otroligt fina!.. Ska bli roligt och se om vi kan få någon av dom iallfall!
Imorgon är det dags för en annan och på fredag är det dags för nästa!

Ses

9 mån

Igår var det faktiskt min hjärna som gick bakåt i tiden! Theodor blev 9 mån igår, mitt i allt spyande och bajsblöjor! Men man kan faktiskt "fylla" år när man e sjuk, så Theodor fick en sådan fin pyjamas av oss o solglasögon! Hehe...

Och tänker man "logiskt" så eftersom Theodor blev 9 mån igår så borde det ju vara exakt på dagen 18mån sedan han blev till.. Men på dagen exakt är det inte för det räknade ju BM ut till en.. Men enligt min sista mens så skulle han varit född den 14 juli och enligt bm så den 16 juli. Men det blev den 13 juli!

Igår så kräkte Theodor endast två gånger på hela dagen, vilket är super bra!
Imorse ville han äta två flaskor enligt Jonas ( han som gick upp )  innan han skulle somna upp.. Så vi håller tummarna på att han mår bättre!  Han ligger söt där inne i sin säng och sover just nu. Snart måste vi väcka honom för vi ska in till stan och kolla lägenhet och mamma passar på att passa Theodor där ute i parken så länge... Skönt att få kunna titta själv utan att bära runt en 10 kgs på armen hehe...

Nu är Jonas iväg o handlar bullar så snart blir det frukost o sen ska vi väcka vår lilla skatt!

Välkommen till världen!

Hej o Godmorgon!

Detta inlägg ska jag inte handla om bajs och kräk!

Jag ville bara GRATULERA min tjejkompis Lydia som har fått en liten bebis inatt! En liten pojke!
Hon hade Freja sen innan och hennes sambo Magnus hade mimmi sen tidigare..
Oh jag e så glad för hennes skulle och jag blir så sugen på att skaffa en själv!



Tid: 03.32
Vikt: 3890 gr
Längd: 52 cm
Så söt! Välkommen till världen lillgrabben!

Duscha!

En fråga!

Hur många gånger tror NI att ni får duscha när ert barn har maginfluensa?!?
Jag har ingen aning för jag har glömt hur många gånger jag har fått duscha sen Theodor blev sjuk i maginfluensa.

En snabb Update!

Hej!
Var inne med Theodor på barnakuten i HBG eftersom han inte alls har kissat och bara kräkt och haft diaree..
Maginfluensa var det!
Alla prover visade bra och läkaren var förvånad att han var så pigg som har var, så antagligen har han kissat men vi inte har märkt det när vi bytat B*js blöja.
Dock hade han gått ner 600 gram sen förra bvc för 3 veckor sedan o det var ju inte riktigt bra. Men eftersom han nu inte har kräkt på 4 timmar fick vi åka hem. Men har han inte kissat till imorgon bitti så åker vi in igen och då får han dropp..
Han fick lite välling när vi kom hem o nu nannar han!
Får se hur natten blir..
Ska kolla färdigt på robinson nu iallfall, sen ska vi sova.. Både jonas o jag e super trötta!

Vi höres!

45min....

Alltså svensk sjukvård!! Att behöva sitta i telefonen i snart över 45 min för att komma fram till rådgivning!
VA FAN!
Jag blir knäpp! Av dom är 45 min har jag varit nummer 1 i 30 min o 2a i 10 min. Jag tycker detta e otroligt dåligt!
Det handlar ju om småbarn! ( ringer barnakuten )

Aja jag får väl se om jag kommer fram någon gång!



Sofie: När kommer du hem? Saknar dej =) Självklart får du ta kort på Theodor med din kamera! Hade verkligen varit super roligt!

// Kramar

Älskade Theodor! ( läs inte om du är känslig i magen typ)

Oh mitt lilla hjärta! Du mår inte alls bra =(
Igår kväll runt 22 tiden så börjar Theodor och skrika och när vi kommer in så har han kräkt ner hela sig själv och hela sängen =( Blidde duschen direkt för honom och jonas.
Jag bäddade rent i han spjälsäng o torkar upp så gott allt går.
Sen så när Theodor är färdig så bytar vi om på honom och han får en ny och torr blöja och pyjamas.. Vi ger honom lite välling och sen lägger vi honom igen.
10 min efter detta så går jag inte och kollar till honom och då har han bajsat ner sig.. Stackars liten!
Bara till att byta om igen och när vi väl lägger honom i sängen igen så kräker han ner sängen och sen över halva golvet..
Bara till att byta om igen och sedan gav vi honom lite vätskersättning.
Efter ett tag somnade vår lilla skatt och sov hela natten. Och de gjorde även jag och Jonas!
Imorse åkte Jonas till jobb och jag tog Theodor som vaknade 6.30..
Inget kräk och inget bajs på hela natten så jag går och gör en vällingflaska till honom.. Mitt under flaskan så Spyr han, över sig själv, över mej, över bordet och på golvet ( shit vad det finns mkt kräk i en liten människa )
Fick bytat om på honom och torkade upp överallt, tog tempen på honom men han hade ingen feber *tur'
DÅ så bajsar han riktigt över allt så det var bara till att torka igen o sätta på blöja..
Ringer till barnakuten i HBG och sitter i kö i 30 min!! Skamligt att behöva vänta så länge!
Sköterskan där säger att det verkar som om det e maginfluensa så vi ska försöka få i honom vätska hela tiden.. Inte med nappflaska för då blir han kanske sämre. Men vi skulle återkomma om det blir värre.. Kul att sitta i 30 min till.......
Ringde till Jonas som tog ledig resten av dagen så jag och theodor åkte och hämtade honom. Vi åkte inom Ica Maxi i Råå för att handla äpplejuice och nyponsoppa till Theodor.. På vägen hem därefter så kräkte Theodor 2 gånger till!
O så har det fortsatt en stund här hemma..
Nu så har vi lagt honom i sin säng och hoppas han kan sova en liten stund så kan vi plocka undan och samtidigt tvätta!
Blir mkt tvätt av sådant här!

Vi hörs kanske senare!

O förretsen min familj hade försökt få tag på jonas och gratulera honom MEN dom hade hans gamla nummer som är bytt för 1½ år sedan! hehe

Vad jag menade..

Alltså om det blev ett missförstånd i det förra inlägget så menade jag att knappt någon i min familj ringde jonas, bara mina föräldrar.
Jag menade inte alla andra, jag menar att jag förstår att mina vänner inte kommer ihåg för jag kommer knappt ihåg när deras sambos fyller år.. Hehe.. Men jag tycker ändå att MIN familj borde komma ihåg en sådan sak speciellt när min egenbror oxå fyller år samtidigt..
O varför hörde inte hans vänner av sej? med hans vänner menade jag dom från MAlmö o Halmstad.
Så tog någon illa vid sig ber jag OM URSÄKT..
Hoppas någon förstår vad jag menar nu iallafall!

Nu ska jag köra till röstånga!

Jonas fyller år idag!

Jajamensan idag så blir min Jonas 24 år! Hade fixat barnvakt och allt och det var meningen att jag skulle överraska med bio och middag.. Men så blev inte fallet då den bion vi ville se inte alls gick i HBG o jag pallade verkligen inte köra ner till Lund eller Malmö. För den delen så hittar jag inte i Lund heller..
Malmö, där hade ju Jonas hittat eftersom han har bott där.. Aja det kommer väl fler tillfällen..
Så ikväll blev det tv och Thaimat!
Men min rätt var inte god =( Jag mådde bara illa av lukten ( nää jag e inte gravid ) o nu efteråt har jag blivit dålig i magen.. Får se vad som sker under natten.

Min bror fyller även år idag och jag kan slå vad om att nästan hela min familj ringde och sa Grattis till honom! Men vem ringde Jonas? Jo bara mina föräldrar..  Syrran sa iofs Grattis på min msn, men jonas jobbade o jag bad dom ringa senare... Men ingen annan har kunnat säga Grattis till honom!  Dålig stil, räknas han inte in i familjen eller?
För den delen så var det knappt några vänner heller som hörde av sig till honom ( då menar jag hans vänner, inte mina )
Vad e detta?!? Har man slutat och säga Grattis eller`?
Ohyfsat.. Jag ska göra samma sak nästa gång någon fyller år!

Kom på..

Just nu kom jag på att Theodor blir ju 9 månader på måndag och jag har ingen kamera så jag kan inte ta han vanliga månadskort... Hur ska jag nu göra?.. Kan ju inte ta med mobilen iheller för då kan jag inte lägga in det på datan..
Aja får se om man kan låna någons kamera!

Nu ska jag in i duschen!

Öppna mammagruppen!

Då ska vi snart iväg till öppna mammagruppen!
Ska bli super roligt att komma dit idag =) Ska bla pratas om barnsäkerhet och det kan ju vara bra!

Nu hör jag att min son gör nått som han inte får?!?

Ses

Ändring i planen

Jahapp som det ser ut nu så blir det inte den middagen som jag skrev om innan..
Jonas jobbar övertid o har ingen aning om när han kommer hem.. Så kommer han hem inom rimliga tider så blir det en lättmiddag istället..
Kanske hämtmat för det e ju enklast.. fast oxå dyrast =(

Nu så ska jag byta om och sen ska jag hämta Diana o vi åker ner i stan och tar en fika.. Får se vad det blir men jag e riktigt sugen på en Latte ( heter egentligen Latte  M nått ) men vet ej hur det stavas.. Så gott.. Jag dricker ju inte ens kaffe med denna är mumsig!
Nu ska jag väcka min lilleman som sover nu igen... Han är lite kinkig o trött idag.. Han mår nog inte alls bra =( Stackars lilla hjärtat!

Nu blir Gekås i Ullared tv-såpa!!!!!


"Färjan", "Semestersvenskar" och "Stockholm-Arlanda".

Nu blir även shoppingparadiset Gekås en reality-såpa.

- Ullared är ett folkligt fenomen med väldig feel good-känsla. Det känns perfekt att dokumentera, säger Lars Beckung, programchef på Kanal 5.

Yrkessåporna har gjort ett stark intåg i tv-tablån den senaste tiden. I sommar börjar inspelningen vid jättevaruhuset i Ullared med fler än tre miljoner kunder om året.

"Speciella karaktärer"

- Realitysåpor går jättestarkt. Tittarna vill se vanliga människor i sin yrkesroll, säger Lars Beckung.

Tv-serien kommer att följa de som arbetar på varuhuset, besökarna och de som bor och jobbar på den närliggande campingen.

- Det ska bli kul. Det finns många härligt speciella karaktärer som både jobbar och besöker oss. Ullared är själen av Sverige. Det är många som har en relation till oss så det blir nästan kultmystik. Som ett "Hem till gården" i modern tappning, säger Boris Lennerhov, vd på Gekås.

Kommer du själv att medverka i serien?

- Det skulle jag tro, det kan nog vara svårt att undvika, säger han.

När tv-serien kommer att sändas är ännu inte bestämt.

HAHA läste detta på Aftonbladet.se! Vart tar världen vägen? Iofs jag älskar Ullared men varför göra en dokusåpa av det?!?

Nannig

Hej!
Ja nannig är vad både jag och Theodor är. Men problemet är ju att jag får ju inte vila för att den lilla busungen har bestämt sig för att han ska sova en stund.. O han e ju trött men vägrar att koppla av... Stackarn =(
Idag vaknade Theodor 7.30 så då var det bara till att gå upp och ge honom flaskan..
Kl 10 mötte vid upp Annsofie och hennes dotter Amanda vid posten och vi begav oss till bibblan där dom skulle ha en sångstund i 30 min.
Detta var verkligen roligt! Efter ca 15 min så märkte jag att Theodor hade bajsat blöjan full och det STANK, har aldrig varit med om en sådan stank.. HAHA.. trodde jag skulle dö där inne ett tag.. Men efter nån minut så slutade det lukta och sen kunde jag gå o byta blöja på honom.. De lukta inte hallon och blåbär inte! Hehe

Sen gick vi till citygross och kompletterade det vi skulle ha till middagen.. Idag blir det ett helt nytt recept..
Fläskotlett med SambalOlek!
Får se om det smakar gott!

Skit oxå

Jahapp då blev man ännu mera fattig idag! Att man aldrig kan få vara lycklig?!?
Iallfall så bestämde jag med Sofie o Lerrie att vi skulle ta våra barn ut på en promenad och hitta en lekplats så dom kunde pröva på att gunga.
Sagt och gjort och vi gick till Granet, och där fanns två "baby" gungor, både Theodor och Amelia älskade det! Theodor "flaxade" med sin små ben och hade roligt, likså Amelia!
Jag hade med kameran för äntligen hade den börjat funka igen och batteriet hade laddat som det skulle.
Fick jätte fina bilder och jag spelade även in en liten snutt.
Tänkte ju ladda upp bilderna här ju... Men vet ni vad?!?
Kamera f*nskapet har pajat här hemma! Tog en bild på Theodor när han sov i sin nya vagn och hela linsen vägrar att flytta på sej, och kameran vill inte stänga av sej.. Allt e helt svart!!!!!!!!
Så nu har vi beställt ny kamera, orkar inte kämpa med denna vi har längre.. Kostar säkert mer att laga den än att köpa en ny.
Så här kommer inte in några bilder ikväll! Sorry!

O ännuvärre när jag kollade vad det skulle vara på tvn ikväll och ser att det e ishockey istället för Desperate Housewifes!!  Kanal 5 borde halshuggas!!!!
Vad ska man då göra när Theodor sussar söt?! Jo vi får väl nanna vi med antar jag... Otroligt längesedan man gick o lade sej innan kl 22 en kväll.. Menmen någon gång ska väl vara den första?

Gonatt!

Vad ska denna rubriken heta?

Satt riktigt länge och funderade på vad detta inlägget skulle handla om och vad jag skulle döpa rubriken till.. Kom fram till att jag har ingen aning.. HAHa. Detta inlägget blir som det blir och har egentligen inte tid och sitta här för Theodor vill inte somna om!
Varför ska han alltid vakna tidigt med mej och när Jonas är hemma så sover han enda tills kl 9?? Fattar inte det.. Hehe mysko bebis :D Men jag älskar honom ändå =)
Jag har fortfarande inte fått rätt på kameran så därför kommer här inte in några bilder.. Men det e väl snart på G.. Måste ju ha en fungerande kamera, får kanske sno hem mamma o pappa! Hehe

Igår så grillade Jonas kött  och jag gjorde pastagratäng här uppe.. SÅ GOTT!  Fast grilldoften satt kvar här inne hur länge som helst och jag började må illa :/ skulle nästan tro att jag var gravid igen om jag inte hade vetat bättre..

Vad händer idag? ABSOLUT ingen aning!
Jag vet bara att min mamma kommer kl14 för att hjälpa mej o passa Theodor så jag får tvättat, det hinns liksom inte med när jonas jobbar så mkt som han gör denna veckan.
Behöver iallfall tvättat Theodorskläder, hinner jag inte våra egna så får de vänta..

Nehe min son vill ikke somna om.. Busunge ! Hör hur han ligger och jollrar där inne i sin säng.
Får resa på fläsket och gå o busa med honom!

vi hörs kanske senare?!?

Somrigt

Ohh idag e det ett alldeles underbart väder ute =) Hoppas det kommer att fortsätta såhär.. Är så trött på kylan.. O idag så tappade jag även min halsduk som jag hade lagt på vagnen.. Så nu får det absolut inte bli kallt!!

I förmiddags så skickade jag iväg ett sms till en ny mamma vän, hon har en liten son som heter Karl och är bara ett par veckor gammal.. Så söt!
Vi bestämde att vi skulle ses vid västervång och det gjorde vi =) O vi gick, gick och gick! Helt underbart och för att bara ha träffats 2 gånger snabbt på mamma gruppen innan så var detta super roligt och vi fann varandra direkt! Vi var ute i över 2 timmar och gick, lille Karl bara sov medans Theodor bara skrek... =( Stackarn håller på att bli förkyld igen *min sötiz*
När vi nästan var hemma så däckade Theodor, dock så vaknade han så fort jag kom innanför min port igen.. Så nu är han nymatad, fått ny o torr blöja och fått näsdroppar så nu ligger han i sin säng.. Får se om han somnar om.. Han behöver verkligen vila min lilla skatt!
Jag o Johanna bestämde att vi skulle träffas fler gånger, o det hoppas jag på! Känner inte så många som ha barn och nu när N har lämnat vår vänskap så har man 1 mindre att snacka med.

Kvar på listan idag att göra:
Fixa batteriet i kameran ( klåddar som attans )
Gå igenom alla böcker som jag läst och skänka till röda korset eller sätta ut på Tradera.
Jonas kommer hem
Gå till AMS
Gå till posten och skicka tillbaka Theodors present han har fått av N & D.. Dom vill inte ha med oss att göra så ska Theodor inte behöva minnas dom som svikare bara för att dom föredrar att festa och inte kan umgås med folk som har skaffat barn. 23 års vänskap åt skogen!
Handla middag
Grilla och göra pasta gratäng *mums*
Mata Theodor
Glamour
Unga mödrar
Bada och busa ännu mer med Theodor
Natt flaskan till Theodor
Natta Theodor
Lägga sej i soffan och titta på färjan och cityakuten!
Sen säng!
Shit, känns som om man aldrig kommer att hinna.. Menmen de gör vi nog =)
Iallfall de som är absolut viktigast!
Nu så ska jag gå o kolla om min son har somnat, vilket jag inte tror...

Vi ses!

NEJ!

Ett ord, NEJ!!!!!!!
Vad gjorde ni i landskrona? Jag vet att ni inte läser detta men om någon skulle göra det och vet vem jag snackar om.. SNÄLLA försök ta reda på varför dom var i landskrona.
Jag orkar inte kämpa mer med dessa personer, fattar dom inte att vi var ett liv tillsammans som e helt perfekt utan att dom ska behöva bry sig?

Kan lika bra berätta att Theodor träffade sig "storasyster" idag, han låg o sov vagnen och hon var inte medveten om vem vi var.. Tråkigt sätt att få träffa sin syster för första gången... Kanske för sista oxå?

.....

Hej alla!
Har inte skrivit på ett tag.. Får se när humöret kommer igång igen. Igår så hände det något stort som gjorde mej jätte ledsen o det e nog inget jag kommer att nämna direkt här.
Jag skriver så fort lusten är tillbaka..

Kram


RSS 2.0