Mammor, HJÄLP.. utslag

Är det någon mamma eller ikke mamma som kan hjälpa mig om vad detta är för utslag Theodor har fått??
Är på baksidan av låret på honom, likadant på andra låret men inte lika allvarligt!!


tacksam om någon blir klok på det!
Där har varit lite plitor ett par dagar men inte såhär! detta såg vi nu när vi bytade morgon blöjan. Inga nya blöjor, inga nya krämer utan allt e samma som vanligt!

Var en sötis och kommentera:
Postat av: Jennica

Lite svårt att se men tycker nog det ser ut som nässelutslag.

Cornelia blev helt prickig/fläckig över hela kroppen när hon var väldigt förkyld & hade feber.

2010-02-20 @ 13:03:14
URL: http://jennicapersson.blogg
Postat av: DONKEN

kanske är ett blåmärke eller liknande om han har suttit på något..? testa o smörj lite idomin eller nåt liknande, o se om de försvinner...

det hade jag gjort. :)svar: hehehe, hur gammal är han? Än så länge har vi nästan alla leksakerna i lådor i tvrummet, så här är alltid nåt att plocka, snubbla på och svära över... ;) haha.. ;)

tack så mycket, vad snällt skrivet av dig :D pössen

2010-02-20 @ 13:08:30
URL: http://donkens.blogg.se/
Postat av: Malin

Värmeutslag? Kliar han? Nytt tvätt/sköljmedel? Nässelutslag i samband med feber? .. Svårt detdär. Kan vara så mycket. Men jag tror nog mest på värmeutslag.. Hoppas det försvunnit och han inte har ont, kram.

2010-02-20 @ 14:46:48
URL: http://familjennordin.webblogg.se/
Postat av: Alexandra och Jack

Det är inte allergiutslag eller något? Kanske tvättmedlet? Har ni haft några annorlunda tvättrutiner/bytt tvättmedel/råkat överdosera, etcetera?

2010-02-20 @ 15:04:44
URL: http://ilsknab.blogspot.com
Postat av: Linda och poo

Är inte säker men det ser ut som mulusker. min syster hede sånna i knävecket när hon var mindre.

2010-02-20 @ 15:19:37
Postat av: Malin, 21 år & Gravid

Alltså alla säger olika och vissa som färgar håret under graviditeten händer det inget för, men vad vet jag :P ja verkligen träffarna tänker jag inte missa

2010-02-20 @ 20:20:49
URL: http://mammaflikkan.blogg.se/
Postat av: w - ung tvåbarnsmamma

jag tycker du borde kolla upp det där med bvc, han kanske inte tål något ämne i någonting. eller så är det svinkoppor, har faktiskt ingen aning det ser ju varken ut som det ena eller det andra :/ stackare! :(ja det förstår jag! :) haha en mammas minne är inte alltid på topp, 12:e april så det är snart för oss också. tycker tiden gott så snabbt så man får ju nästan panik.

ditt datum då?

kram

2010-02-20 @ 20:21:29
URL: http://dyrbarkarlek.blogg.se/
Postat av: Kathy

Svinkoppor är det inte. Har han varit frörkyld eller feber? Jag tycker att det ser ut som nässelutslag, men jag är bara undersköterska så jag vet inte :P Det ser ut som värmeblemma eller nässelutslag tycker jag, men ring BVC för att vara lite säkrare. Ibland kan det ju vara något annat :)

2010-02-20 @ 22:02:12
URL: http://saraemmakatharina.blogg.se/
Postat av: Tessan

Jag tycker de liknar nässelutslag. Så såg jag ut när jag fick min reaktion på kåvepenin. Jag vet att min kompis dotter får det lite då och då när hon e jätte förkyld och bvc kunde inte svara varför hon fick det :S Men som sagt hör med bvc..

2010-02-20 @ 22:52:25
URL: http://wwwtessibell.blogg.se/
Postat av: Sanna

De skrev att det varit lite plitor bara i ett par dagar först. har han torr hud? Jag tycker att det ser ut som att han har torr hud och att det blivit utslag av det till slut det kan det bli. Min dotter har väldigt torr hud och speciellt ni i vintertid. Utslagen sitter ju typiskt precis där byxorna liksom "skaver" på låret och är manlite torr sen innan och i samband med kyla så kan det bli så. Pröva att smörja med en fet salva eller ta vanlig babyolja och går det inte över på ett par dagar så hör med din vc om de kan skriva ut nått =)

2010-02-20 @ 22:54:10
Postat av: Jennica

http://cornelia.babyblogg.se/image/1227528008.jpg/Så såg Cornelia ut en morgon när hon vaknade, va uppe på BVC & en läkare fick titta på henne men han sa att det e rätt så vanligt att små barn kan få utslag när dom är eller har varit sjuka men du kan ju alltid visa upp han för BVC & höra vad dom tror det kan vara.

2010-02-21 @ 11:45:23
URL: http://jennicapersson.blogg

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback


RSS 2.0