Inköp!

Igår så köpte/beställde vi vår tös vagga! Så otroligt söt e den och toddlers hade jubileiums priser så det var lika bra att passa på! Får hem den någon gång i höst! Längtar redan!
Nu när vi köpte den så hade vi kommit upp i 5000 kr som vi hade handlat under 1 år o då fick vi ett presentkort på 500 kr!
Så idag inhandlades det vaggskydd och påslakan.. Röd botten med vita stjärnor på.. Samma i vaggskyddet fast med små stjärnor på istället för stora som e på påslakanet!

Innan idag var vi på babyland o bara små kikade men hittade faktiskt vår hårdlift till vår Brio Sing och vi skulle ju få den gratis så vi valde helt enkelt en färg o nu e den beställd o får hämta den när vi vill =)
Vi valde färgen Bright Red.

Saken e faktiskt att vi får lov o byta färg när vi har gjort vårt 3D/4Ds ultrljud.. Ifall det skulle råka vara en pojke =) Då blir det mest troligen en beige vagn.
Så allt vi har handlat idag gav vi 85 kr för =)
585 kr sammanlagt på toddlers men hade ju 500 kr i presentkort
O hårdliften var gratis med tanke på att dom skulle sänka priset på vår syskonvagn. Då valde vi denna i stället för att få rabatten på syskonvagnen. Blev en billig dag trots allt!

Theodors hosta e sådär. Fick ingen ny hosmedcin(stavning?) utan det e bara att kämpa vidare. O just nu sover han, så det e lugnt!
Snart e det Hells Kitchen o sedan ska jag nanna kudden!

Zzzzzzzzz redan =)

Var en sötis och kommentera:
Postat av: linda

en sak förstod jag inte..har ni fått en hårdlift till brio vagnen? skulle ni inte ha syskonvagn? eller ni ska ha både brio och syskonvagnen?

2009-09-30 @ 10:45:43
URL: http://nathaliesmamma.webblogg.se/
Postat av: linda

Haha det stavas "hostmedicin" hahaha ;) Sängen kosta en 1000 lapp på ikea :P

2009-09-30 @ 12:20:14
URL: http://liindatherese.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback


RSS 2.0