Jag e kär!

I Erik i Idol!
Kom hem o sjung hos mej!  Gud vilken röst =) Fast hur får han plats med den rösten i den lilla kroppen som Peter Jidhe sa?



Grattis!!!

Oh vad jag tycker det har blivit kallt om dagarna nu.. Jag e inte redo för denna kylan än tycker jag! Menmen fick panikartat köpt mej en ny scarfs idag som får duga som halsduk tills det blir kyligare ute.. Röd e den =) Hur fin som helst!
Snart e det väl en riktig vinter utanför fönsterna och då hoppas jag att dom har satt igång värmen här i lägenheten. För det har dom inte gjort än o det tycker jag e SKIT. Det e inte meningen att man ska behöva sitta och frysa hela tiden.
Så nu e det tända ljus i hela vardagsrummet =) Så mysigt!
Jonas är redan på väg hem från jobb, jag bad honom gå inom kvantum o handla hem till hemmagjorda hamburgare.. Jag slarvade med min middag idag o nöjde mej med en bulle med rostbiff på! *mums*
Men hamburgare kan nog gå ner oxå, fast det e lite sent.. Men skit samma.. Jag e gravid o har inte gått upp ett enda kg än så länge.. Bara neråt =)


Idag så möte Johanna och hennes Son upp oss på theodors dagis och så gick vi ner till stan.. In på maddes och fikade lite o barnen fick mellanmål =) Sedan gick vi inom toddlers o sen alla klädesaffärer.. Sen bar det hemmåt o vi fick tacka för oss för denna gången! Nästa vecka bjöd Johanna på fika hemma hos sig.

Sen vill jag bara säga : ETT STORT GRATTIS PÅ DIN FÖDELSEDAG DIANA! VI HAR TÄNKT PÅ DIG HELA DENNA DAG. Ring när du orkar o känner för det.. Jag hoppas att operationen gick bra idag o att du på något sätt fick många presenter på sjukhus sängen!

Inköp!

Igår så köpte/beställde vi vår tös vagga! Så otroligt söt e den och toddlers hade jubileiums priser så det var lika bra att passa på! Får hem den någon gång i höst! Längtar redan!
Nu när vi köpte den så hade vi kommit upp i 5000 kr som vi hade handlat under 1 år o då fick vi ett presentkort på 500 kr!
Så idag inhandlades det vaggskydd och påslakan.. Röd botten med vita stjärnor på.. Samma i vaggskyddet fast med små stjärnor på istället för stora som e på påslakanet!

Innan idag var vi på babyland o bara små kikade men hittade faktiskt vår hårdlift till vår Brio Sing och vi skulle ju få den gratis så vi valde helt enkelt en färg o nu e den beställd o får hämta den när vi vill =)
Vi valde färgen Bright Red.

Saken e faktiskt att vi får lov o byta färg när vi har gjort vårt 3D/4Ds ultrljud.. Ifall det skulle råka vara en pojke =) Då blir det mest troligen en beige vagn.
Så allt vi har handlat idag gav vi 85 kr för =)
585 kr sammanlagt på toddlers men hade ju 500 kr i presentkort
O hårdliften var gratis med tanke på att dom skulle sänka priset på vår syskonvagn. Då valde vi denna i stället för att få rabatten på syskonvagnen. Blev en billig dag trots allt!

Theodors hosta e sådär. Fick ingen ny hosmedcin(stavning?) utan det e bara att kämpa vidare. O just nu sover han, så det e lugnt!
Snart e det Hells Kitchen o sedan ska jag nanna kudden!

Zzzzzzzzz redan =)

VC

Idag 14.30 bär det av till vårdcentralen med Theodor.. Nu får det vara nog med hans hosta och dom får göra något åt detta.
Theodor är helt slut av hostan o ingen av oss i familjen får sova. Känner att huvudvärken börjar komma smygandes nu oxå :/
Jonas e tjänstledig idag, som vanligt varje tisdag då han ska till sin allergi doktor och få 3 sprutor. Och efter det får han ju inte jobba så därför e han tjänstledig alla tisdagar i 20 veckor.
Blir frulle på sjukan idag eftersom tiden sprang iväg o vi passade på att sova medans theo hade en lugn stund.
Theodor får gröt på plats i stället för hemma.. Han har välling i magen iallfall!

Sen ska jag dra med Jonas på att shoppa babykläder! Vi har hur mkt som helst från Theodor meeeeen det kliar i fingrarna!


Nu måste vi gå, ha en toppen dag

Kram

Vill ni veta könet? =)

Vill ni veta könet?
Kolla då färgen på kläderna vi bara var tvugna att inhandla idag! =)



Nu tror jag nog att ni vet vad det är för kön va? Hihi


Vår tös suger på tummen, precis som sin storebror gjorde i magen =)

Tösen i profil! Så lik sin storebror redan!


Förlåt för de dåliga bilderna, svårt att fota om ultrljudsbilderna :/

Ultraljud!

Idag har vi varit på Rul =)
Hihi så mysigt att få se bebben igen. Bilder kommer ikväll eller imorgon.. Hihi

Väntan

visst är väntan så himla jobbig?
Jag e som ett barn på julafton, längtar så mkt att det börjar bli jobbigt att vänta. Tiden hit har ändå gått så himla fort men ändå så kommer denna dagen och halva dagen imorgon SEGA sig fram. Och jag har inget vettigt alls att göra idag =( Jag undrar hur många av mina läsare som har koll på min grav o vet vilken vecka jag e i och så.. Vem vet? Är det ingen som vet så mkt så tänker jag nog inte skriva så mkt om väntande bebis mer. Jag har märkt av andra, jag nämner inga namn att har man redan 1 barn så verkar nummer 2 barnet inte speciellt uppmärksammat. O så kan det faktiskt kännas ibland. Men detta ör faktiskt ett mirakel för oss, vårt andra underbara mirakel!
Undrar när vi får se "den"..

Jonas jobbar, vill egentligen gå på loppis i Örja men har ingen barnvakt till Theodor.. Och förra omgången vi var där så hade vi med Theodor o det gör jag aldrig om!
Fy vad det var packat med folk!
Funderar på att gå till ÖB senare med Theodor och köpa en ny kaffekokare.. Jonas bara klagar på den vi har.. Men vädret ser mullet ut så jag vet inte hur det blir. Cyklar eller tar vagnen iallfall.

Theodor har 3 kindtänder på G, behöver jag ens berätta hur tillståndet är här hemma? Nätterna är jobbiga pga jobbiga tänder o jobbig hosta.  Hur får jag bort hostan?
Och Theos nummer2 blöjor är absolut inte roliga att byta! Speciellt inte när man e gravid o inte klarar av sådana dofter *urk*

Hade Me&I party i fredags, handlade för ca 1500 kr.. Så mkt fina saker o speciellt till en liten bebis flicka! Hihi

Nu ska jag gå o ge min klåfingrige son gröt!

Amerikanska blåbärpannkakor!

För: 5 personer
Tillagningstid: 10- 15 minuter minuter

Om du vill göra pannkakor på ett annorlunda vis ska du definitivt testa dom här goda amerikanska blåbärspannkakorna!

Källa:
Uppladdad av:
 

Ingredienser

3 dl vetemjöl
1 msk bakpulver
1 msk strösocker
½ tsk salt
1 ägg
3 dl mjölk
2 msk smält smör
1 -2 dl färska blåbär

 

Beskrivning

Börja med att blanda ihop vetemjölet, bakpulvret, strösockret och saltet i en bunke.
Blanda sedan ihop ägget, mjölken och det smälta smöret i en annan bunke.

Häll över dom torra ingredienserna till dom blöta och blanda ihop allt tillsammans så det nästan blir slätt, det ska bli lite klumpigt.
Häll över alla dina blåbär till smeten (blåbären ska inte krossas) och blanda runt försiktigt med trägaffeln. På en mellanvarm stekpanna, sätt på en klick smör eller lite olja.

Häll över cirka 1 dl av degen på stekpannan, helst rund och sedan platta till den på stekpannan samtidigt som du formar den rund. Sätt på så många pannkakor som stekpannan får plats. När undersidan är lätt brun och bubblorna börjar att gå sönder på framsidan (efter cirka 1-2 minuter), vänd dom och ha dom kvar i cirka 1-2 minuter.

Servera dom heta med lönnsirap och smör

ensam.

Jonas jobbar kvällen idag.. längesedan sist.. Känns mysko!

Har inget vettigt att skriva ikväll =(

Sovmorgon!

Idag är Jonas ledig från jobb och han tog idag Theodor till dagis så jag fick stanna hemma o sova! Gud så skönt det var med en tyst sovmorgon.. Jag vaknade 9.50 o var helt utvilad. Sen när Jonas kom hem så hade en nybakade bullar. Mums =)

Sen idag så öppnade vi vår räkning från bredbandsbolaget o jag säger bara SHIT vad vår räkning blivit dyr sen vi flyttade hit.. Bredbandet e mkt dyrare o nu har vi tvn oxå inräknat i den räkningen.. Denna månadens pengar kommer verkligen blir roligt o jag vågar inte ens räkna på hur mkt bak vi kommer hamna. Tack o lov har vi storhandlat redan det vi behöver så andra nöjen får uteslutas till löning i Okt. Jag fattar inte hur andra familjer klarar sig, jag tycker Jonas o jag har bra pengar egentligen o vår månadshandlig är bara på ca 2000-2500 kr. Så vart i helvete tar våra pengar vägen? Och hur klarar sig andra folk sig egentligen?
FATTAR verkligen inte!

Min mage =)


Det var magen förra veckan.. Snygga byxor va? :D

Och detta är magbilden från igår =)

Visst syns det att där e en bebbe i nu va? Ursäkta röran i bakgrunden!

21 september 2009

Idag e det en tråkig dag. Så känns det just nu iallfall.. Håller på med disken som INGEN av oss kunde göra igår.. Den ena e väl latare än den andra?
Jag fattar inte varför det ska vara så jäkla svårt att ha det nydiskat när vi går i sängs på kvällarna. Nu klagar jag inte bara på Jonas utan jag blir förbannad på mig själv oxå! Men oftast efter vi har ätit middag så e jag helt slut o alldeles för mätt att göra något. Får väl se om jag kan göra nån skärpning inom detta.

Idag e jag sugen på bakad potatis.. ger mej nog iväg till affären senare och handlar hem till det.. Det e bara det att jag har aldrig gjort det hemma.. Ahh hoppas jag lyckas =)
Nån som har tips om hur dom brukar göra sin potatis?

Kramar

Kvällens film


När familjen Campbell flyttar till norra Connecticut märker de snart att deras charmiga sekelskifteshus har en obehaglig historia - inte nog med att det tidigare varit en begravningsbyrå där obegripliga saker inträffat, dessutom var den tidigare ägarens synske son Jonah ett demoniskt sändebud som kunde öppna portarna till den andra sidan för att släppa genom osaliga andeväsen. Nu väntar ofattbar terror när Jonahåtervänder för att släppa lös en ny form av ondska på den oskyldiga och ovetande familjen.


Helt ofattbart att denna film är verklighetspasserad!

Namn

Alltså.. jag o namn...
Igår hittade jag detta namnet på webbisarna


  Salsabil
 Och efternamnet var Kamel!

Alltså  Salsabil Kamel!


Jag måste ha jävligt kass humör...

klåfingrig?

Oh har bara varit uppe en timme med Theodor o han har tydligen vaknat på sitt mest klåfingrigaste humör någonsins! Ahh!
Får säga till honom hela tiden o ta sakerna i från honom. Tänker inte plocka bort sakerna för han måste lära sig att saker ska ligga där dom ligger =)

Strax ska jag resa på mej o städa färdigt det sista här hemma o där efter ska jag förbereda fikan till mig och Johanna. Första gången hon kommer hem till oss, så detta ska bli trevligt!
Eftersom hon & carl redan kommer vid 11 så tänkte jag bjuda på nybakta bullar, kokta ägg, massor av pålägg, juice och the. Hoppas det går bra o blir lyckat!
Hade hon kommit senare hade jag bjudit på nybakat äpplepaj men tyckte det blev för tidigt till kl 11.
Nästa fredag den 25e är det Me&I party.. Hoppas nu att folket dyker upp o inte bara lämnar mig här hemma.. Behövde vara minst 5 st.. Ska bli trevligt att shoppa =)

Ikväll ska Jonas på ishockey match, har jag tur så kommer Linda Liljedahl förbi efter jobb och håller mig sällskap.. Ska ju stort sett vara ensam hela dagen.. Jonas e hemma vid 16 tiden o sticker igen vid 17.30 tiden.. Tråkigt =( Menmen..

Nu ska jag resa mej o fixa färdigt här hemma!

Kramar

Låter bilden snacka..


Jag låter denna bilden tala för sig själv.. Vad vill jag ha sagt med att Jag har lagt in denna person i bloggen? =)
Varsegod o gissa! Haha

Ny vecka

Idag gick jag in i en ny vecka. Shit vad tiden har gått alltså.. Undra om resterande tid kommer gå lika fort?
Vet inte vad jag ville med detta inlägg egentligen.. Bara fördriva tid i reklamen på djungelkändisar antar jag..


Skulle ha lagt mej innan för jag mådde inte bra men ville verkligen se Idol O KD, men nu e jag så trött att ögonen går ikors.. Jag ska bara se Östermalm tjejen göra sin utmaning o sen lägger jag mej.. Avskyr den tjejen..
Ser ni på det?


godnatt!

Kycklinggratäng med vitlök och creme fraiche. Kvällensmiddag! =)

Ingredienser  För 6 pers. 
Såå gott var detta, fråga Jonas o Theodor ! Naturligtvis kan man byta ut till lättprodukter som  vi gjorde =)


6 st kycklingfiléer
2 pkt bacon
salt
svartpeppar
5 dl creme fraiche 34 %
1 dl grädde
1 - 2 dl riven parmesanost
2 - 3 msk Thai Sweet Chili sås
2 stora vitlöksklyftor
3 - 4 msk kycklingfond

Beskrivning

Skär filén i strimlor.
Skär baconen i bitar.
Stek upp detta, salta och peppra.

Blanda ihop:
Creme fraiche, grädde, ost, sweet chilisås, pressade vitlöksklyftor och kycklingfond.

Lägg kyckling och bacon i en ugnsfast form, häll blandningen över. Grädda 10-15 min i 225 gr.

Servera sallad och bulgur/ris till

Nyhet!

Min kompis Linda sa att hon hade hittat denna dippan till chipsen.. O nu hittade jag den på Olws hemsida. Ska nog testa den ikväll eller till helgen =)


Eller vad säger ni? =)

Förkyld?

Nu tror jag minsann att jag har dragit på mej en förkylning jag oxå! Kände mej helt täppt i nästan i går kväll men när jag skulle sova så försvann den känslan..
Men nu känner jag mej helt "lost" i huvudet o näsan är täppt som bara den. Försöker dricka mkt the men av det så kissar jag bara hela tiden.. O det e jobbigt att gå på toa var 5e minut tycker jag.. Haha. Köpte nytt the i dag faktiskt, blåbär hallon.. I en sådan triangelpåse.. Vet inte vad jag skulle tycka om det faktiskt.. får ge det någon gång till. =)

Kom till barnmottagningen kl 11 o kom in till läkaren 11.10 o var ute igen till 11.30. Dom sa att det vara bara att fortsätta som vi har gjort för någon annan hostmedcin finns inte om man e under två år. Den krupp medcin som finns får man inte ge till barn under 2 år.. Flera läkare hade blivit anmälda för att dom hade skrivit ut recept på den.. Läkaren sa att om hostan inte försvunnit om 2 veckor så skulle vi återkomma.. Han kunde gå på dagis för hon sa att förövrigt så var han frisk =)
Skönt att höra!
Så imorgon kl 9 ska lilleman på dagis.. Får se hur det går!

Nu kom theodor till mej o vill gosa så jag får ta o göra det =)

Kramar

Piggelin

Trots Theodor inte får någon ro på nätterna av sin hosta så e han så himla pigg på morgonen! Haha.. Jag fattar inte, vart får dom sin energi i från? Hade jag legat o hostat livet ur mina lungor på nätterna så hade jag varit däckad på morgonen.. Theodor kan inte ha ärvt varken min eller Jonas älskade sömn! *skratt*
Så nu går han runt soffan o bordet här hemma i sin pyjamas o nu ser jag att snoret har runnit.. Mysigt.. Hihi
Jag undrar när han ska lära sig gå på riktigt, han verkar vara sen med det.. Menmen, än så länge vet jag NÄSTAN vart jag har honom när jag lämnar rummet för att hämta nått i köket!

Nu kl 9 ska jag ringa barnmottagningen, får theodor kan inte fortsätta med denna hostan. Hostmedcinen vi har verkar ju inte hjälpa ett dugg :/ Jag hoppas innerligt att dom tar emot oss idag, sist vägrade dom eftersom han inte hade feber.

Vad ska ni hitta på idag? Själv vill jag gå o ta en fika men som vanligt finns där väl ingen som vill =(

Kramar

Olw's nya chips!

Har ni testat dessa?

Absolut ingen favorit i detta hemmet =(

Potatisgratäng med falukorv= MUMMA!

För: 4 personer

Billigt och gott!

Ingredienser

14 medelstora potatisar
1½ dl gräslök ( vi hade salladslök )
800 g falukorv
3 dl mjölk eller matlagningsgrädde
3 dl riven ost
Salt
Svartpeppar

Beskrivning

Skala och skiva potatisen. Klipp gräslöken. Lägg potatis i ugnfast form, salta, peppra och strö på gräslök. Gör nästa varv. Strö riven ost ovanpå. Häll på mjölk eller matlagningsgrädde och sätt in i ugn 225¤ 30 minuter. Ta ut formen och lägg på skivad falukorv ovanpå potatisen. Strö på mer riven ost och sätt in i ugnen ytterligare ca 15 min.

Sugen på billiga julklappar?

Hej alla shoppingsugna.

Ville bara att ni skulle få fynda lite leksaker.
REA Max 20 kr, 50 kr och 100 kr.

Perfekta klappar till adventskalendern.
Eller varför inte lite födelsedagspresenter.

Skynda er in till www.greenjellytoys.com

Det har jag gjort i alla fall.

tyst..

just nu e det tyst i lägenheten... verkar som theodor äntligen somnat igen?
Stackars liten, han har en sådan hosta som gör att han vaknar hela tiden o skriker.. Två gånger har han kräkt av hostan.. En gång på mej så det var bara att hoppa in i duschen =)
Sen andra gången kräkte han ner hela sig och lakanet i sängen..
Men kräket är bara slem, det e väl bra för det innebär väl att hostmedcinen ( stavning?) hjälper o gör så att slemmet vill försvinna?

Jonas sover, han ska gästjobba på pilkington imorgon.. Hoppas innerligt att det går bra o att han kanske kan bli förflyttad dit någon gång i framtiden, man får väl drömma?

Tror jag ska våga ge mej på att gå in i sovrummet nu, sitter i soffan med datorn i knäet.. Hemsökta hus på tvn o jag vågar knappt titta för då kan jag väl inte sova för det? Haha


Sov gott alla!

Mamma&Pappa älskar dej theodor

ambulans inatt..

Hej!
Theodor har varit jätte förkyld så vi har inte sovit på snart 3 nätter.
Igår gick vi o lade oss tidigt för alls var lugnt trodde vi :/ runt 23.40 så börjar theodor skrika och jag går in i hans rum.. Då låter det som om han knappt kan få luft. Ett väsande o kippande efter luft ljud..
Drog upp honom ur sängen, tände lampor o kollade färgen i hans huvud. Allt vara bara bra med det.. Ringde min syster som i sin tur larmade ambulansen.. Varför jag inte larmade själv, det vet jag inte... var väl i chocktillstånd?
Dom sa till oss att ställa oss kallt med honom o det gjorde vi o då blev det väsande ljudet bättre.. Ambulansen kom efter ca 5 min.. kändes som en evighet.
Men dom gjorde inte så mkt mer än att säga att det var falsk krupp han hade o det var inget farligt.. Bara ställa sig kallt eller ge honom ånga så det blir lättare att andas. Sen åkte dom..
Då var väl kl ca 00.15
Ingen av oss kunde sova o Theodor fortsatte att låta konstigt men ambulansen sa att det var normalt o detta kunde hålla i sig.
Kl 4 inatt fick jag theodor att somna i bilen! Tog på oss kläder o så körde jag bil i en timme bara för at få honom att somna.
När kl var 9.30 ca vaknade theodor idag o han lät likadant.
Jag har aldrig känt mig så jäkla maktlös i hela mitt liv, när det låter som ens barn håller på att kvävas.. Ja då e man i ett helt annat tillstånd själv...

E så trött idag så det finns inte. O så fort theodor rosslar till blir man rädd.Ska ringa bvc imorgon o förklara vad som hänt.

Middagstips?

Detta åt vi för någon dag sedan, super gott!

Kalkonpasta med svamp & vitlök
4 portioner

4 portioner pasta ( spagetthi eller tagliatelle )
600 g kalkonbröstfile ( vi hade kyckling )
250 gr kantareller, champinjoner eller annan svamp
1 purjolök
2 vitlöksstänger
2msk smör eller margarin
2 ½ matlagningsgrädde ( valfri )
salt & svart peppar
3 msk hackad persilja

Gör så här!

Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen, häll av pastan  och spola den kall.
Skär kalkonfilen i strimlor, ansa och skär svampen i bitar. Skölj och skiva purjolöken och vitlöksstängerna.

Bryn kalkonstrimlorna i matfettet till de fått färg, tillsätt svampen och låt den brynas. När svampen fått fin färg läggs purjolöken  och vitlök i och får fräsa med i en halvminut.
Tillsätt matlagningsgrädde och koka sakta i 4-5 minuter.
Smaksätt med salt och peppar och tillsätt pastan, låt det bli varmt. Vänd ner persiljan.

Servera gärna med riven parmesanost och ett gott bröd!

Smaklig måltid!

Tröttisar

Kan bara säga att vi e sovande zombies idag.. Varken jag eller Jonas har fått sova någorlunda på 2 nätter.. Ska verkligen bli roligt o se hur natten blir idag.
Theodor har fått hosta så han bara kräker så natten tills idag var inte heller alls rolig :/
Förkyld, tänder på G o hosta = INGEN BRA KOMBINATION!
Men nu har vi hostmedcin så e det någon som vågar hoppas på att vi får sova inatt? Hihi

Vill bara tillägga att jag egentligen inte är en nattmänniska längre sen vi fick Theodor, innan kunde jag vara uppe hur länge som helst.. Men sen Theo kom till världen, ja då däckar man o sover! Hehe

Nu kommer det ju snart en bebis i huset o sömnen blir ju rubbad då oxå men det e ändå inte samma sak.. Jag menar en bebis blir oftast lugn genom att vara hos sin mamma & pappa o kan nöja sig med att sova på bröstkorgen eller vid bröstet o då kan föräldern passa på att sova.

Men ha en 14 månaders på bröstkorgen bara skrikandes är inte lika roligt för han vill ju inte ligga still.. Haha.. Hal som en ål =)

Men han e vår underbara Ål isåfall =) Hihi..

Idag blir det korv & potatisgratäng till middag! Mums!

Sova? Vad e det?

Som sagt, Theodor är ju genomförkyld o hans sömn blir rubbad pga detta =(
Han somnade för kvällen kl 20 ikväll o sov enda fram tills vi naturligtvis skulle gå o lägga oss.. När vi hade släkt lampan vid 23 så börjar Theodor gny... Till slut gnyr han inte länge utan han skriker.. Så det var bara till att gå upp..
O sover han än?
Gissa 3 gånger...

Jonas ska upp o jobba om ett par timmar så han ligger i sängen o sover.. Kan egentligen bli liiite irreterad för han kan oxå gå upp o sitta här.. JA jag vet att han ska jobba, men jag klarar inte av att vara vaken i över 24 timmar.. Theodor vakna 05.30 liksom i går morse.
Jaja.. jag e väl egoistisk.
Men jag sitter här o försöker få Theodor att bli trött men det funkar inte.. Vad ska jag göra?
Ensamast i hela världen just nu, trött som in i bomben o har en pigg son..

E kanske inte skapt för att skaffa barn? Jag älskar ju att sova =)

Fast jag skulle ju ändå aldrig i hela mitt liv få Theodor ogjord, han e ju vårt allt!

Vår sjukling


Här har ni vår lilla sjukling.. Dunder förkyld och har feber!
Idag på dagis så cyklade han för första gången o råkade ramla av o slog läppen och näsan.. Ser man bakom allt snor o spår av glass så ser man ett märke under näsan. Ser nästan ut som ett födelsemärke!
Stackars liten!!

Mamma & Pappa älskar dig!

090910

Finns inte så mkt att säga..

Jonas = förkyld  o ska få allergi sprutor i 20 veckor framöver
Theodor = Genom förkyld o har feber
Jag? = Trött, sugen på glass o känner mig fet.. Haha..

Förresten, jag har gått ner till 79 kg nu =) Vägde 84 när jag blev gravid..

Fladder i magen? Verkar så... Annars e jag extremt gasig.. HAHA



Nu kom Jonas o Theodor hem med Ben & Jerry glass. Dyrt men GOTT!
Har ni inte smakat glassen så har ni verkligen missat något gott =)

Ha en trevlig kväll!

Livet tar en annan vändning..

Vi vet att livet aldrig är garanterat felfritt.. Men man vill ju såå väldigt gärna tro det, eller hur?
Därför kommer allt som en chock när man inser att det helt plötsligt har vänt en annan riktning o man måste helt enkelt leva efter en annan standard, andra regler o en annan uppfostran. Man får helt enkelt tänka om. Bli "mamma&pappa" på nytt igen.

Jag vet inte vad jag vill ha sagt med denna text mer än att Våra tankar finns hos syrran & hennes familj idag o för alltid. Vi stannar kvar, vad som än händer, sker o när livet vänder igen så finns vi fortfarande där för Casper. Han är ju mosters "lilla" älskling =)
Livet är orättvist, men livet har ju ändå en mening? Kanske hade just "gud" denna meningen med Casper.. Men måtte det vara en riktigt riktigt bra mening med det isåfall.
Finner inga tröstande ord, bara en massa massa tankar...


Casper & hans pappa med Theodor i famnen.. Hemkommen från BB den 15/7 2008.

Ryggen

Jag tror att jag ansträngde mej för mkt igår.. Idag har jag så ont i svanken att jag knappt kan röra mig. Varje gång jag ska ta upp theodor så hugger det till i både rygg o mage.. Får hoppas att det går över iallfall.. Svin ont gör det!


Idag så e  Theodor på dagis mellan 9-12 o idag när jag lämnade honom så började han gråta o hålla sig fast i mina kläder.. Dagis fröken tog honom o han grät ännu mer.. O mitt lilla hjärta! JAg började nästan gråta själv när jag gick där i från.. Sitter med telefonerna i beredskap ifall dom ringer efter mig.. Men än så länge är det tyst så jag antar att det går bra. Hoppas det!

Nu så ska jag sätta mej o sy på min duk så den blir färdig till jul ( haha ) eller iallfall halvfärdig innan ja får mitt babytäcke som jag ska sy.
Håller på att sy en jul duk o e inte så himla snabb på det o går det inte som jag vill så blir det aldrig färdigt.. Tappar tålamodet så fort. Dessutom gillar jag bara mest sy julsaker.. Så när jag får mitt babytäcke med Nalle Puh så ska det verkligen bli intressant om jag lyckas sy färdigt det.. Annars får jag väl ge det till mormor som vanligt! Haha..


Ni får ha en trevlig dag så hörs vi kanske senare!

The strangers

Champagne, rosblad och tända ljus. Det var tänkt att denna kväll skulle firas. Allt planerat i detalj. Men Kristen McKay (Liv Tyler) och James Hoyt (Scott Speedman) anländer osams till hans familjs sommarhus efter ett bråk på en fest och inget blir som planerat. Häftiga diskussioner uppstår mellan paret, men när det mitt i natten knackar på dörren har de plötsligt helt andra problem att ta itu med...

Denna såg vi ikväll, spännande film får jag säga. Men slutet tyckte jag/vi var dåligt.. Man fick liksom inte reda på "varför" allt skedde.. Nån som har sett den som har fattat "varför"?

tråkigt..

Jag vet att jag inte e världens bästa bloggare jag i heller.. Men f*n vad jag e trött på aldrig nån uppdaterar sin blogg på helgen.. Alla försvinner o har sitt liv med sin sambo! Haha.. Så kommer jag som har sambo o barn men e ändå en laptop nörd som kollar igenom alla bloggar.. Knappt nån som har skrivit.. Bläh. O jag menar INGEN speciell så ingen behöver ta åt sig.

Idag har jag vilat, städat kök o badrum  o håller på att tvätta.. Orkar dock inte städa färdigt storarum o sovrum så det får bli i morgon eller en annan dag i veckan..
Jag e lat okay? o e inte speciellt pedant av mej.. Men iofs så finns det dom som e värre än på mej att ha det stökigt.. Men jag anser att jag dör inte av att saker ligger framme. Men dock tycker jag det e skit tråkigt att städa undan efter mig.

Är ni pedanta? De flesta jag känner är iallfall "lite" pedanta så därför e jag livrädd för att ta hem folk hit.. äsch så dumt att förklara för nu tror folk att det ser ut som andra världskriget här hemma.. Men det e inte så jag menar. Jag LOVAR!

Snart e det dags att göra middag, idag blir det kycklingfile med klyftpotatis o hemmagjord STARK tzasiki...  Såå goott.. Det var bebben i magen idag som bestämde maten.. hehe

Ha det så bra =)

Jag lever!

Tjohoo jag lever.. det var kanske inte svininfluensan ändå? Så fort jag började känna mej sjuk så infann sig paniken " NU HAR JAG FÅTT SVININFLUENSAN O KOMMER DÖ", nästan så kändes det som.. Men som sagt jag LEVER o mår hur bra som helst idag!
Gårdagen mådde jag sådär, febern försvann men man var fortfarande svag i kroppen.. Men sen på kvällen så mådde jag hur bra som helst.  Influensan var borta! Hmmm.. OM det nu var svininfluensa så besökte den mig bara på ett "test" o jag överlevde..
OM det nu INTE var svinis ( som alex schulman säger ) så kommer jag vaccinera mig så fort jag vet att man får göra det. Jag e gravid ju så jag kommer få göra det ganska snart.

Idag så har vi hunnit med att besöka Malmö o svärföräldrarna o sedan mina föräldrar och ikväll har vi varit på kalas.. Full rulle med andra ord, tur att jag kunde stå på benen.. hehe.. Vi försöker få Theodor att somna men lyckas inte så mkt.. Men snart så!
Jonas står o skalar lite räkor, så det blir ny bakt baguett med färska räkor o lite annat smått o gott..
Ha en trevlig kväll alla =)

Sjuk

Oh fy fan vad jag e dålig..
Allt började igår när jag hämtade theodor på dagis, kände att jag hade ont överallt men allra mest i ryggen. Sen under resten av dagen så blev jag bara sämre o sämre.
När jag gick o lade mig hade jag 38 i temp o kräkte upp tabletten jag skulle ta..
Somnade gott iallfall men vaknade ganska snart där efter att jag frös o skakade som ett litet löv. Lyckades ta mig upp på toan för jag var kissnödig o när jag var i badrummet så kläde jag på mig ett par pyjamas byxor o gick in o lade mig igen.. Vid denna tidpunkten hade Jonas lagt sig ute på soffan för att jag skulle få sova i fred eftersom jag inte mådde bra.
Jag lyckades somna om efter många fross skakningar, o vaknade sedan vid ca 04.30, mådde illa som en gris o svettades som en gnu.. Har ALDRIG vaknat o varit så svettig =(
Började ulka o Jonas kommer in farandes med en spann o dricka ( hant aldrig resa mej upp när jag började ulka)
Jag bad honom hämta tempen o då hade jag 39 i feber... Sagt o gjort så åkte två panodil ner i magen o fick behålla dom i magen. Jonas ringde sitt jobb o sa att han fick stanna hemma idag för att ta hand om Theodor.. Jag var uppenbarligt inte människa..
Somnade om o vaknade när jonas skulle ta lilleman till dagis.. Jag somnade om, vakna när Jonas kom hem o därefter somnade jag om o sov tills jonas kom hem igen EFTER att ha hämtat hem theodor från dagis.. Då var kl ca 12.30..
Min feber låg då på ca 38,3 o jag kände mig lite bättre...
Har legat i soffan resten av dagen o vi har kollat film o jag har fått i mig en halv kopp te, en halv macka o en halv piggelin....
O just det, halsen känns som ett rivjärn...

Behöver jag säga mer om hur jag mår idag?

Käraste ägodel

Här ser ni min senaste käraste ägodel =)



Samsung telefon! Visst är den snygg?
Den ligger på laddning o jag e såå sugen på att börja pilla på den.. Hehe

Idag har det inte varit en bra dag. Jag har bara mått illa, jag har frusit o jag har ont i svanken, ner i höfterna o det strålar ut i benen.. Kan de vara foglossning?

dagis

Theodor var åter på dagis idag.. Han skrek när vi gick där i från o jag själv fick gråten o hjärtat i halsen.. Men dom sa att det bara var att gå.
Ingen ringde efter oss o kl 12 var vi åter på dagis för att hämta vår älskling.. finner honom snyftandes i sin frökens famn.
Idag hade det varit en sådan dag där han grät i 5 min och sedan var det bra i 15 min.. Förhoppningsvis kommer det gå bättre =)

Nu kommer min lilla älskling hasandes på rumpan o gnäller emot mej. Ska ta upp honom o mysa :D


RSS 2.0