kass humor

2 bra skämt :D


En norsk och en svensk blev tillfångatagna av kannibaler på en ö. Istället för att bli uppkäkade frågade norsken ifall det var något som de kunde göra för att bli fria.

Kannibalen svarar: Gå in i djungel å hämta 100 frukter av samma sort. Så de beger sig in i djungeln. Efter en timma kommer svensken med 100 vindruvor. Då säger kannibalen:

Om du undviker att göra ett ljud under tiden jag stoppar in dessa vindruvor i rövhålet på dig, så är du en fri man, annars äter vi upp dig! Så sätter kannibalen igång, 1, 2,3 ... 47,48..69,96,97,98,99....

Då brister svensken ut i skratt...

Kannibalen frågar förvånat: Varför skrattar du när du har 1 vindruva kvar? Då svarar svensken, kolla norskjäveln kommer med kokosnötter..

..
Det var ett par som väntade sitt första barn, kvinnan var livrädd för förlossningen så läkarna föreslog att dom skulle ingå i deras test om att mannen skulle ta över smärtan istället för kvinnan, dom testade och allt gick jätte bra, mannen kände ingenting, kvinnan kände ingenting, värsta röm förlossningen!! När dom kom hem från BB så låg brevbäraren död utanför deras ytterdörr.


hihihi


Var en sötis och kommentera:
Postat av: linda

fattade inte tvåan men ettan va kul

2009-11-09 @ 10:09:47
URL: http://nathaliesmamma.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback


RSS 2.0