Jag har fått dille....


Jag fullkomligt kastar mig i pistagenötter ikväll! Ohh så mumsigt!
Nån mer än jag som tycker om det?

Min första lilla morsdag!

Idag fick jag äntligen fira min första morsdag! Trodde aldrig detta skulle ske eftersom vi  har haft ovanliga problem i denna familj. Men allt löste sej tack och lov, annars hade ni sett oss i tidningarna denna veckan!

Jonas cyklade i väg på min ROSA cykel innan dag med Theodor o jag misstänkte ju direkt vad han skulle göra =)
När han kom hem så hade Theodor köpt, blommor och världens bästa mamma trosor och ett jätte fint kort som han själv hade fått skriva på =) Eller iallfall hållit i pennan och Jonas  försökt skriva så barnsligt som möjligt =)
Så söt!
Jonas sa att Theodor skulle köpa en sak till men vi fick vänta tills vi kom till den affären för den låg på center syd.. Spännande =)

Jonas jobbar och jag sitter här hemma och gör i ordning tradera paket!

Ha en trevlig kväll =)


Ovanligt besök?

Kolla vad jag hittade innan när jag tittade ut genom balkongen när jag snackade med Diana i telefon!


 Se så söt!!

Gonatt från Theodor

Min lilla ängel var tydligen trött ikväll =)
Första bilden som är tagen då är han nybadad och fått pyjamas på sej =) Nästa bild då har det gått ca 15 min och han ligger och snarkar i min famn.

Min lilla pigga hjälte som är nybadad!
15 min efter så sover hjärtat i min famn!
Kan tillägga att detta aldrig brukar ske!

Kärlek vid första ögonkastet min älskade son!

Iväg..

Nu cyklade Theodor och Jonas iväg... Undra vad dom skulle göra? Haha..
Uppenbart att han inte fixat nått till morsdag.. Fast iofs för någon dag sedan så trodde vi inte att vi skulle få fira nått idag iallfall.

Tänk alla mammor som föder barn idag, på morsdag =) Klockrent!

Det sög..

Finalen i Robinson var spännande fram tills jag såg att det var Ellenor som tog första finalplatsen.. Ikke vad jag hade väntat mej.
Inte heller att hon skulle vinna hela skiten.
Jag hade väntat mej Jarmo eller Anna. Aja.. huvudsaken att Nina inte vann iallfall..

Duktig idiot..

Duktig idiot käka daggmask eller hur?

Jag rev gurka idag som vi skulle ha till middagen och när jag skulle lägga gurkan i silen så vattnet skulle ringa ur gurkan, vad händer då?
Jo hela silen vänder sej och all gurkar ramlar i vasken!
Duktig Monica !

J*vla tanter

Blev så förbannad på 3 tanter innan idag på Ica Maxi på Center syd.
Jag var med mamma på ica maxi och hon skulle handla mat o jag skulle ha lite saker till Theodor.. Mitt inne i affären så får Theodor ett totalt flipp av övertrötthet och bara skriker. Så högt som han skrek har jag aldrig varit med om. Theodor tar aldrig napp annars men tänkte att jag springer bort till barnavdelningen o ta ett paket med nappar och se om det hjälper..
Mamma stannade hos Theodor o jag sprang vidare och hela tiden så hörde jag honom så jag lovar att hans Skrik var över hela maxi.
När jag kommer tillbaka till mamma och Theodor står där 3 tanter precis bakom mamma och bara glor på Theodor och småskrattar och pekar på oss.  VA FAN?  Jag blev så irrterad att jag glodde ut dom och frågade om dom inte hade bättre saker för sej än att stå och glo?
Vad e det för sätt, att stå och glo och skratta och peka? Förlåt mej att mitt barn skrek, men vems barn gör inte det?
Herregud! Jag e bara en mamma o jag försökte göra mitt bästa med att köpa en napp till min son!
Theodor fick nappen men den vill han absolut inte ha, så jag fick ta upp honom och vyssja honom till ro. Till slut slutade han skrika i min famn...

Såå, om skvallret går i Lödde idag så var det jag som var den arga mamman som skällde ut 3 tanter.

Tack!

Allt är fixat, tack gode gud!

Min första morsdag skiter sig..

Kom på nu att jag inte får firat min första morsdag på söndag..
Jag som hade sett så mkt fram emot det..  Tack så himla mkt.. Känner sig ganska betydelselös just nu..


Tufft

Idag har det varit den tuffast dagen på länge.. Så fort ingen har sett mig så har tårarna runnit.. Både hos mej o Jonas när han var hemma.
Var bara till att hålla humöret uppe när man var barnvakt, ute i häljarp gick allt galant som tur var.. Tack för idag tjejerna =)

Jag e inte alls på humör ikväll, jag ska koka pölsekorv till mej o äta det nu och sen ska jag bara ligga i soffan och titta på tv.. Jag fattar inte att detta kunde hända idag. Varför?  Ni hade inte rättigheten på er sida att göra så utan att förvarna.. Nu står vi här.  Dra åt helvete.

Knappt någon som vet vad som har hänt, håller det till mina närmsta, inget jag vill prata om i bloggen. För personligt.. eller har man fortfarande ett liv? Vår helg kommer spenderas hemma utan nått. Tack och lov för att vi har Theodor. Älskar dej vår gullunge, tack för att du förgyller vår dag!

Duktig pojke =)

Idag blir det en riktigt dålig skriv dag..
Väntar på att Diana ska ringa och då ska Theodor och jag åka ner till stan och möta upp henne.. Blir en runda i blåsten o sen kanske en fika?
Får se vad tiden tillåter för mellan 14.00 o 14.15 måste jag vara hemma hos mamma och sen ska vi köra till posten. O sen bär det ut till Häljarp för jag ska passa min brors 3 döttrar! Frågade mamma om hon ville följa med o hålla sällskap o de ville hon.
Ska hämta Nellie på dagis kl 15 o kl 17 ska hon på gympa inne i LA o kl 18 slutar gympan... Blir riktigt med körande idag.
Sanna och Emmie klarar sig för det mesta med sina vänner men eftersom Theodor är med lär dom passa honom. Så jag ska passa dom och dom passar Theodor.. Hehe..

Ni får alla ha en trevlig dag!


En hälsning från Theodor kommer här:

3454e.ryvg,
å¨äö.

Duktig pojke, kan redan skriva :D Någon som fattar? hehe

Det vackraste

Detta avsnittet var något av det vackraste men ändå det sorligaste avsnittet jag någonsins har sett av Greys Anatomy..
Tänk att dom gav upp sin bröllop för Izzies skulle, men hon förtjänade det verkligen.
Tårarna bara rann ner för mina kinder!
Kommer se reprisen av avsnittet på söndag =)

Greys Anatomy

Det tittar jag på just nu.. eller just nu så är det reklam.
Ska det verkligen bli bröllop idag? Är det någon mer än jag som brukar se på denna serien? Isåfall vad tror ni kommer att ske?

Nu börjar jag få en sådan grym värk i magen, så nu blir det 1 voltaren o 2 panodil så hoppas jag att det går över.. ( tack diana ) Ska även göra mej en kopp tee...

Jonas jobbar till 23 idag.. är riktigt hungrig så jag funderar på om jag ska be honom handla hem mat på MC.. jag har ju inte ätit något sen kl 12 idag när jag åt lunch med Jonas.  Tycker det e så menigslöst att laga middag till mej själv på kvällen så då hoppar jag över middag.
Nu tänker alla : anej ska hon äta hamburgare så sent? vad tänker hon med? Slår vad om att där är ett par st som tänker så. Men jag skiter i vilket.. Mitt liv, min kropp jag som e hungrig. Dessutom kan jag inte äta mer än 4 tuggor på burgaren ändå.

Nu börjas det igen på tvn..

The sims2

Helt otroligt, hur gammal jag än lär bli så lär jag nog inte sluta tycka om detta spelet.. Larvigt va?
Jag har beställt hem sims3 men frågan är ju dock när jag ska hinna spela eftersom jag har Theodor.. De hade jag ju inte innan när jag kunde spela när jag ville.
Men jag ska ha hem spelet iallfall!

Nu så har jag lagt älskade lilleman för kvällen o där är inget vettigt på tvn från kl 21.. Så ska jag koppla in den gamla datorn och o spela lite??
E så sugen...
25 år och crazy...

Theodor när han är arg....

Så här ser han ut när han e förbannad. Varför han ens skriker här vet jag inte, totalt övertrött bara.. men skit söt ändå =)

Malin, kan jag skriva till dej på din blogg? Jag e heller inte inne på FL så mkt längre..

Uthyrd

Idag fick vi veta att vår lägenhet är uthyrd! Tjohoo, frågan är nu om dom kan ta den till den 1 Juli.. Kan dom det så hade det varit ruggit toppen!

Malin, hur får jag tag på dej? Du finns inte kvar inne på familjeliv längre?!? Eller har du bara bytat nicknamne?

Petra, jo jag vet att jag kan snacka med dej =) Vi får ta en hel dag, fram med fler koppar te, näsdukar och bara prata och gråta! Hehe låter som en dejt eller?

Kramar

Mitt huvve

Ohh jag har inte fått sova något inatt.. Är det någon som har tips mot sömnlöshet? Under tiden jag försöker somna så kommer paniken fram o tankarna far åt alla håll o kanter. Kanske ingen som vet vad jag snackar om o jag vet inte om jag kan avslöja det är i bloggen.. Är jag så modig att jag kan prata om det här?

Kl var närmare 5 i morse när jag kunde somna o sov till ca 10.. Då väckte Jonas och Theodor mej.. Jonas sa att han skulle gå ut och handla potatis och remuladsås till middagen så han tog Theodor i vagnen och gick.. Jag tror att jag somna om innan han ens hant gå.
Vad e det för fel på mej?
När jag nu vaknade för en stund sedan så hade jag så fruktansvärt ont i huvudet..

Aja, jag bara klagar?

Theodor sover på balkongen, jonas skalar potatis till middagen så jag kan faktiskt ta det lugnt en stund till..


Adjö

Theodor idag

Theodor har börjat gall skrika när han ska bada, är det någon som vet varför han helt plötsligt har bestämt sig för att hata att bada?


Här har han dock slutat skrika för tillfället, endast för jag tog fram kameran eller?

Världens bästa systerson eller?

Igår på syrrans meandi party så hittade jag en klänning som jag verkligen tyckte var snygg så jag bestämde mig för att pröva den.
När jag hade fått den på mej så kommer syrrans son Casper:

Casper: Moster, den sitter ju jätte fint
Jag: Tack så mkt, ska jag visa mamma och dom andra den?
Casper: Jaa

Så jag gick ut och visade den o alla tyckte den satt snyggt.. Så jag går tillbaka och innan jag ska byta om så kommer Casper igen:

Moster, den sitter jätte fint på dej
Jag : Ska jag köpa den?
Casper: Jaaa den e såå fin!!

Ohh vad mitt hjärta smälte och naturligtvis så beställde jag den =)

Me&I party

Ikväll så har vi varit på barnklädes party hemma hos syrran! Kläderna kom från berömda me&i sommar kollektionen!
Alla kläder var suveränt fina fast grymt dyra... Men va f*n jag kunde inte låta bli så hela mitt köp med frakt går på 1484 kr.. Dyrt ja.. Men hur ofta brukar jag handla märkes kläder till Theodor? Någon gång kan man väl få göra det? Så tycker jag iallfall!
Det blev :
En ljusblå pussgrodor t-shirt till Theodor
Discoapa T-shirt till Theodor
En grön molnbody till Theodor
Kanin baby filt! SUPER SNYGG!!
En klänning till mig ( som kosta skjortan)
Och kalsonger till Jonas ( tror faktiskt att han aldrig lär använda dom men jag ville jävlas me honom,hehe)
Och sen så fick jag en gratis produkt och då valde jag en
molntröja med krage till Theodor!

När jag får hem sakerna så ska jag fotografera dom så ni får se =)
Jag tänkte hålla ett sådant här party när höstkollektionen kommer ut, är det någon som är intresserad att komma isåfall? Av er jag känner då!

Theodor vill inte nanna så jag ska gå o göra en extra flaska välling till honom nu =)

Bye

Barnklädesparty imorgon

Imorgon så åker vi till syrran för hon ska ha barnklädesparty kl 18.00
Det kommer en kvinna som ska visa upp märket Meeandie ( stavfel ) men det e ett känt märke iallfall.. Ska bli roligt och se men vet inte om jag kommer handla något eftersom det e rätt så dyrt. Men vi får se!
Mamma, Sofie& Amelia åker med i min bil så den blir full.
Jonas jobbar kvällen hela veckan, endast ledig på lördag..


Nu så ska jag göra en grovmacka med makrillpå o gå o läsa i min historiska roman =) Skönt att kunna fantisera sig bort ett tag till 1800 talet =)
Nån som gillar sådana böcker?

Gonatt

Typiskt

Vi sitter i soffan o kolla på tv, Theodor har äntligen somnat =)
Helt plötsligt hör jag hur Jonas andning ändras

Jag : Sover du?
Jonas: Nää jag tittar
30 sek efter tittar jag igen
Jag : Du sover ju
Jonas: Nää jag tittar fortfarande
Jag: Vad visade dom precis på tvn då?
Jonas: Skit sur, Men!

Typiskt, varför säger han att han inte sover fast jag ser att han sover?

Nu lämna jag soffan o satte mej här i stället, tänkte lägga mej o läsa ett tag =)


Petra, jag vet att du vill! De kommer när det själv vill =)

Blev inget

Typ 10 min efter jag hade skrivit detta inlägg så började det ösregna så vi fick ställa in allt.. SUCK!
Menmen Sofie och Amelia kom hit ändå och barnen lekte och hade sig och vi satt och pratade skit.. Inte många som vi umgås med som har små barn så PETRA sätt fart nu och skaffa en kompis till Theodor! Hehe
Dom har precis gått här i från, Theodor ligger och sover och jag slappar, skönt att ha lite egentid.. Jonas ringde innan och sa att han jobbade över till 17, skönt för vi behöver extra pengar! Vem gör inte det?!?

Har tagit fram köttfärs till middag, men vad det blir av det vet jag inte ännu.. Dessa ideer har jag :

Spagetti och köttfärsås
Chili Con Carne med ris
Köttfärslimpa med nypotatis o sås
Köttbullar och potatis mos

Vad tycker ni?
Jag tror att jag e mest sugen på köttfärslimpa! Mumsigt!

Karslund

Jag och Theodor ska möta upp Sofie och hennes dotter Amelia! vi ska gå till Karslundsparken och gunga med barnen och titta på djuren!
Hoppas att det blir uppehåll så att vi slipper rusa hem direkt!

Världens hjälte

Läste denna artiklen på aftonbladet !
Tur att en sådan liten modig pojke finns!

Robinson

Tjoho, kvällen är räddad! ROBINSON! Älskar det programet =) Någon annan som oxå gör det? Vet att Petra oxå älskar att titta på det! O nästa vecka är det final, Vem vinner?

Ikväll så var Petra och Benny här på en snabbfika, satt och pratade men dock så glömde jag prata om midsommar.. Menmen.. får ta det sen! MEN Hon lärde mej hur man länkade vidare genom att skriva ett namn =)
Sååå nu här uppe har jag länkat till Petras blogg =)
JAG KÄNNER MIG STOLT ! Haha..


Kommer kanske en annan uppdatering senare ikväll om vad vi gjort idag!

Kramen

Kvällen

Efter vi kört från brorsan&familjen så åkte vi inom hemmakväll o köpte lite godis! Mums, blev kanske för mkt men då varar det ju längre =)
Sen när vi kom hem så visade det sej att EnsamHemma gick på tvn så vi fastnade framför den och under tiden så gjorde vi Theodor redo för sängen.. Välling och pyjamas och sen slocknade han =)
Var inne och kollade till honom precis och han ligger precis som jag brukar göra, i fosterställning med fötterna utanför filten =) Plus öppen mun men det har han från sin pappa =)

Fick lånat hem en film från Jörgen&Nilla, vet inte om vi ser den ikväll eller vad vi ska göra.. Jag e rätt sugen på att krypa ner i sängen och ligga och läsa en stund.. Men samtidigt så e det ju fredag o då får man ju vara uppe hur länge man vill.. Hehe.. Får se vad som sker!

Hoppas ni alla har haft en trevlig kväll!

Bort..

Jaha idag har det inte hänt så mkt.. frostat av den ena frysen har vi gjort iallfall o det e ju bra!
Sen i eftermiddag så var vi bara och handlade och efter det åkte vi till ÖB o tittade om där var något roligt, men som vanligt var där inte det.. Menmen.
Nu håller vi på med middag och sen ska vi ut till Jörgen och Nilla och lämna deras lampor som jag har haft i en evighet =) dags att lämna tillbaka dom nu!

Hoppas ni får en trevlig helg!

Kram

Ny dag..

Då var det en ny dag idag o jag har ingen aning om vad som sker.. Jag fick sovmorgon av Jonas så han och Theodor sitter och tittar på tv.. eller jonas kollar tv o Theodor är på golvet och leker.
Jag sitter här framför datorn, ingen tar något beslut om vad vi ska göra idag.. Ska vi verkligen bara sitta här o glo??! Så förbannat tråkigt.
Någon som har något förslag om vad vi kan hitta på?

Kram

Pasta med skinka och ädelsostsås!

Tillagningstid: 20-40 min  SÅ OTROLIGT GOTT!!!!!
Svårhetsgrad: Medel
2 port

Ingredienser
250 g pasta t ex bandspagetti
2 msk Milda Culinesse
150 g rökt skinka
1 liten gul lök
1 bukett broccoli
1 vitlöksklyfta
1½ dl mjölk
1 1/4 dl Milda Mat
1 tsk Maizena ljus redning
salt
50 g ädelost
Knorr Svartpeppar, malen

Tips! Skinkan kan uteslutas men öka då mängden broccoli istället.
1. Koka pastan enligt anvisning på paketet, häll av pastan genom ett durkslag. Häll sedan tillbaks den i kastrullen och rör ner 1 msk matfett.
2. Strimla skinka och finhacka lök. Dela broccolin i mindre buketter.
3. Häll matfett i en kastrull och ställ in plattan ett eller två steg under högsta läget. När bubblorna slutat bubbla - läggg i lök och skinka och låt det fräsa ett par minuter.
4. Pressa över vitlök. Häll i mjölk, Milda Mat och lägg i broccoli. Låt koka i 5 minuter. Red av såsen med lite Mazena ljus redning.
5. Smula ner ädelost i såsen och dra kastrullen från värmen. Smaka av med peppar och ev lite salt. Servera den varma såsen till pastan.

Middag- Pasta med skinka&ädelostsås

Visst låter det underbart gott?
Jonas och Theodor cyklade precis iväg o skulle han en gul lök för det hade jag missat att det skulle vara i receptet.. Sitter nästan och dreglar nu.. Ni får veta sen om det var gott eller ej..
Någon som vill ha receptet kanske?

Så trött

Jag förstår inte varför jag e så trött hela tiden.. är grymt trött på dagar och kvällar men sen när jag väl hamnar i sängen så kan jag inte sova...
Hoppas att det e en period som snart vill försvinna!

Cykeltur - premiär för Theodor

Idag så har jag och Theodor varit ute och cyklat!
Han tyckte det var så roligt att han t.o.m kunde somna i sin cykelsits.. Hehe de måtte ha varit obekvämt men han sov som en stock iallfall =)
Ikväll så cyklade vi och pappa Jonas åkte rollerblades till Lidel och handlade hem vattenmelon, dock innan jag såg Malins kommentar så nu hoppas jag att vår låter ihållig o e mogen.. Hehe

Försöker somna Theodor för kvällen nu men det funkar tydligen inte så jag får ta lilla hjärtat..

Ha en trevlig kväll!

Vattenmelon

Jag har en fråga!

Hur vet man att en vattenmelon är mogen när man köper en hel i affären? Jag menar, tänk om man sedan delar den när man kommer hem o så e den inte alls mogen.
Hur vet man? Någon som vet?

Konstig fråga jag vet, men frågar man inte så får man inget svar =)

Sex ordineras varje kväll?!?

Läs, Nu blir nog Jonas överlycklig! Haha

http://www.aftonbladet.se/wendela/relationer/article4489283.ab


Jaja då får man se hur detta slutar.   Är inte på humör idag, är svin trött. Pratar inte i telefon överhuvudtaget idag.. Hemtelefonen fungerar ändå inte eftersom Theodor tagit sönder den. Mobilen ligger på ljudlös. Är så kopiöst trött!

Spenat&pasta gratäng!

Inte världens bästa  bild kanske, inte jag som har tagit den då! Hehe.. Jag lägger ut receptet, säg gärna till om ni har provat de o vad ni tyckte om det. Theodor & Jag älskade det medans Jonas var lite tveksam.. Hehe

Spenat&pasta gratäng

Detta behövs:
Fryst spenat, helst blad men hackad går också bra. Typ 250 gram.
Riven ost, ju mer desto godare
Några vitlöksklyftor
en halv till 1 burk créme fraîche
Tagliatelle, spenat eller vanlig
Salt och peppar

Börja med att tina spenaten i en kastrull. Ha sedan i vitlöken och krydda med salt och peppar. Häll i créme fraîchen och sedan den rivna osten. Rör tills osten har smält.
Koka tagliatellen några minuter, den ska inte koka färdigt utan vara ganska hård. Lägg sedan pastan i en smord ungsäker form. Häll över spenatgegget och ha lite ost på toppen. Ställ in formen i ugnen på 250 grader i 5 minuter. Sänk sedan värmen till 125-150 grader och låt det stå i ungefär en halvtimme tills pastan är klar och det översta lagret är knaprigt.


till dej som skrev anonymt

Afan menar du det eller?
Det var ju därför jag länkade vidare till artiklen, jag behöver inte läsa hennes blogg för att veta att hon lever.. det gör hon så bra så själv.

Åska

Någon mer än jag som höllt på att få en hjärtinfarkt inatt när åskan slog till?

Linda Rosing på G igen

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/klick/article5185134.ab

Linda Rosing är i gång igen.. är det ännu mera skit rykten för att bara få uppmärksamhet?
Läs artiklen!

Skydda blogg?

Vet någon hur man ska göra för att skydda sin blogg för att ingen ska kunna ta sina bilder?
Nånstanns har jag läst att man ska högerclicka ?!? Men sen vet jag inte mer.
Vill inte att folk ska ta mina bilder utan att FRÅGA om LOV.
Spelar ingen roll vem det är!

Dagen i bilder!

Här kommer några bilder från dagen!!




Middag

Nu så håller vi på med middag.. Ett nytt pastagratäng recept =)
Så idag blir det hemmagjord snitzel och spenat&pastagratäng! Hoppas att det blir underbart gott, då jag verkligen älskar spenat! Jonas e inte lika glad för spenat men han har sagt att han ska smaka iallfall o det ska Theodor oxå :D


Måste fråga, e det någon som vet hur man tex vill länka till någons blogg??
Tex om jag vill att ni ska kolla in Petras blogg så ska man bara kunna trycka på hennes namn så e ni inne på hennes sida? Jag blir inte klok på hur jag ska göra så hjälp är tacksamt!

Vad hittar ni alla på ikväll då?


Kramar

Stor runda

Idag har vi varit ute på en långrunda, har nästan precis kommit hem!
Bilder kommer senare!

Theodor var duktig hos doktorn o det var inget större fel med honom förutom att han är förkyld, inget annat..

Ska till bvc imorgon, ska kolla vikt o längd.. Hos doktorn idag så hade han gått ner i vikt igen.. Menmen läkaren sa att det var ingen fara eftersom han hade att ta på ! Hehe

Theodor till doktorn

Idag kl 14 så ska vi med Theodor till barnmottagningen..
Han är ju så rosslig i sina lungor o sen vill han ju inte äta som han ska... Han har inte ätit ordentligt på 5 dagar nu.. Så vi får se vad som e fel.. Om något nu e fel, det e kanske bara en period i hans liv??

Midsommar

BTW, är det någon som har planer till midsommar?!?

Airmax kudde

Ikväll så ska man försöka somna på denna nya 700 krs kudde! Måtte den vara bra! Köpte den pga att jag alltid har så ont i nacke, axlar o ner i ryggen. Kanske kan denna kudden hjälpa? Alla säger att den ska vara så super bra, plus att dom hade ett bra erbjudande och de var att man fick 2 kuddar för 1 pris, o det e väl tacksamt?

Någon som har erfarenhet av kudden?

Kan inte

Eftersom du kommenterade anonymt så kan jag inte berätta hur jag har gjort... Vill du veta så får du kontakta mej!


Idag e de ingen bra dag... iallafall inte på att skriva här inne =)

Tjockis Monica... Före & Efter

Detta är jag i Mitten, den STORA tjejen. Nyårsafton 2006

Jag på Theodors dop 12/10 2008
Någon förändring??

Hungrig

Trots middag vid 18 tiden så börjar jag bli riktigt hungrig nu.. Nån som har något förslag på vad man kan äta nu när det e så här sent?
Tyvärr är frukten slut o ska handla det i morgon, har ju bröd men e inte sugen på macka..

Kramar

Orkar inte något idag

Min hals gör ont, rösten sviker mig emellanåt o vill bara gå o lägga mej i soffan o dra täcket om mig..
Jonas är hemma om 1½ timme och det känns som en evighet..

Theodor ligger på golvet o kravlar just nu, låter som han håller på med dvdfilmerna =) Han ska nog titta på film har han bestämt sig för =) Hihi

En rolig vits!

På en skollektion om läkemedel, frågade fröken vad man använder alvedon till. Då svarade Stina:
- Att bota huvudvärk.
- Bra, sa fröken. Känner någon till något mer läkemedel?
Då räckte lille Olle upp handen och svarade Viagra!
- Jaha, men vad botar man med det? frågade fröken. Men direkt efter hon ställt frågan ångrade hon sig, men för sent. Olle svarade,
- Det är bra mot diarre.
- Va? Diarre? utbrast fröken frågande.
- Ja, mamma brukar alltid säga till pappa att han ska ta Viagra, så att skiten stelnar!

Stanna hos mig Av Lindsay Nicholson

"Lindsay Nicholson och hennes man, Observer-journalisten John Merrit, sågs som det perfekta paret. Men deras värld vändes upp och ner när John insjuknade i leukemi. Hans död vid trettiofem års ålder lämnade Lindsay ensam med två underbara döttrar och gjorde henne utom sig av sorg. Kort därpå, som en ödets nyck, drabbades även parets tioåriga dotter av samma sjukdom, och dog strax därefter".
 
 Denna bok är verklighets passerad och grymt bra! Läste färdigt den inatt när jag inte kunde sova!

Heja Norge!

Fast Sverige har en bra låt enligt min mening så var faktiskt Norges låt oxå skit bra!
Vinner inte Sverige så hoppas jag att Norge tar det!

Två andra favoriter är oxå Albaniens låt och United Kingdom..

Spännande & vi får se vem som vinner..

Vem tror ni & vem tycker ni om?


Kram på er

Inget intressant

Ah ikväll finns det inget roligt att rappotera..
Theodor vägrar att sova, Lukas åkte ut ur Robinson och det var ju positivt!

Bye

Robinson

Någon mer än jag som ser Robinson ikväll?  Vem vill ni ska åka ut och varför?
Kl 21 så börjar ju esc 2009 så då får man slå om och titta på det men ändå hålla på att sappa mellan kanalerna för jag vill ju ändå veta vem som åker ut Robinson.
Ahh svår kväll, hur kunde dom lägga detta samtidigt?!? Hehe

Mango chutney kyckling

Detta åt vi till middag och det var riktigt gott =)

4 st. kycklingfiléer
Salt och peppar
2 tsk olja eller margarin
1 msk vetemjöl
1-2 dl vatten
1 hönsbuljong tärning
1 msk soja
1 tsk sambal oelek
1 st. purjolök
2 msk mango Chutney
2 dl creme fraich

Tillagning.

Bryn kycklingen, salta och peppra efter behag. Strimla purjon och fräs den någon minut i fettet. Tillsätt creme fraichen, mjölet och vattnet (blandas), smulad buljong, sambal oelek och mango chutney. Låt allt puttra i ca 10 min på svag värme under lock.

Servera med ris eller klyft potatis och en god sallad.

Så där sexigt hes? NOT

Ahh vaknade upp idag och kan knappt prata, e helt hes! Inte sådär sexigt hes som alla e i filmer utan skithes så det låter som om jag e en kille som pratar..
Pallar inte bli mer sjuk, hoppas detta försvinner!!

Godnatt alla små söta läsare

Nu så ska jag göra mej redo för sängen.. Tänkte ligga och läsa innan det e dags att släcka lampan.. Är super trött idag men ändå så e jag inte säker att jag kommer somna.
Theodor är på bättringsvägen när det gäller hostan men han är ännu mer snorig idag. Jag hoppas detta går över snart!
Jag börjar känna mej tung i bröstkorgen så undra om oxå håller på att bli sjuk? Hoppas inte eftersom Jonas jobbar hela helgen.. Hoppas hoppas att det går över för mej..

Förretsen, gå gärna in på   tradera och kolla min auktioner..
Heter Locktoss där inne! Har lite bebisböcker o 2 spel ute så kolla gärna =)

Sov så gott allihopa!!

Banan&choklad muffins och Banankaka

Det har jag bakat idag och här har ni recepten!!

Banan- och chokladmuffins  Ingen hit för min del med Jonas älskar dom!

Tillagningstid: 40-60 min
Svårhetsgrad: Medel
12-15 st

Ingredienser
6 dl vetemjöl
3 dl strösocker
1½ tsk bakpulver
½ tsk salt
1 3/4 dl flytande Milda
1 3/4 dl filmjölk
2 ägg
2 bananer
200 g ljus blockchoklad, i stora bitar

Instruktioner

1. Sätt ugnen på 175°C. Blanda de torra ingredienserna i en skål. Vispa ihop matfett, filmjölk, ägg och rör ner blandningen i skålen.
2. Skär bananerna i mindre bitar och rör ner dessa tillsammans med chokladen i smeten. Fördela smeten i stora formar eller i smord muffinsplåt och grädda i mitten av ugnen ca 30 minuter

Banankaka!   RIKTIGT GOD blev den =)

Ingredienser

16 skivor

75 g smör
1/2 dl mjölk
2 ägg
2 dl strösocker
2 mogna bananer
1 tsk kanel
3 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
1/2 tsk bikarbonat

Gör så här

Sätt ugnen på 175°. Smörj och bröa en avlång form, ca 1 1/2 liter. Smält smöret och häll i mjölken. Vispa ägg och socker pösigt. Skala och mosa bananerna. Rör ner banan, kanel och mjölet blandat med bakpulver och bikarbonat. Rör snabbt ner mjölkblandningen. Häll smeten i formen. Grädda i nedre delen av ugnen 55-60 min.

Greenjellytoys

Måste passa på och nämna detta underbara företag!
Greenjeyllytoys!

Bra kvalite på sina saker, snabb leverans och super trevlig kommunikation! Värd att handlas hos! Kanske till födelsedagar eller bara för att överraska sitt barn?

www.greenjellytoys.com



Gå gärna in o kolla!!

Bröd med morotsriv

Vassegod Linda, här får du receptet =)

1 bröd Sötebröd med morotsriv.

3-4 ca (200 g) morötter, grovt rivna

3 dl yoghurt

1 dl sirap

1 1/2 tsk salt

2 tsk bikarbonat

4 1/2 dl vetemjöl

Till formen (1 liter):

smör eller olja

ströbröd

Blanda alla ingredienser. Häll smeten i den smorda och bröade formen. Grädda i 175 graders ugnsvärme i ca 45 minuter.

Bakat bröd

Det här underbara brödet har jag precis bakat =)


Rivna morötter och yourghurt är där i, säg till om ni vill ha receptet =)

Hemlighet;)

Idag så e jag såå trött.. Ingen aning om varför.. Menmen.. vad ska man göra?
Jonas är ledig idag och det e super skönt o i morgon börjar han jobba morgon! Tack o lov! Börjar bli knäpp på att sitta hemma varje jäkla kväll o inte kunna göra något..
Idag vet jag inte vad som händer, tar det lugnt o kanske sortera några kartonger som behövs inför flytten.. Jag undrar om folket som har tittat på lägenheten har fått reda på vem som har fått den..
Jag vill ju veta!
Nyfiken!


Och sen måste jag bara säga att jag har en hemlighet, en person som ringde idag har berättat en stor sak! Hihi snart får alla veta!
O nej, jag e inte gravid som jag vet att någon kommer påstå.

Titanic stjärnor räddar sista överlevaren


Överlevaren Millvina Dean, 96. Överlevaren Millvina Dean, 96.

Har inte råd med sjukhem

Titanics sista överlevare tvingades sälja sina minnesaker från fartyget.

Men pengarna tog slut.

Nu får Millvina Dean, 96, hjälp från oväntat håll.

Millvina Dean var bara nio veckor gammal när fartyget förliste ute på Atlanten 1912.

När hon tillsammans med sin mamma Georgetta och brodern Bertram Jr kom till New York fick en resväska fylld med kläder för att familjen skulle kunna komma på fötter. Förra året tvingades hon sälja väskan på auktion för att ha råd med sitt ålderdomhem.

Inga pengar till hyran

Men räkningarna hopade sig och nyligen tog pengarna slut. När nya räkningar kom hade hon inga pengar att betala sin hyra på ålderdomhemmet Woodlands Ridge i Southampton. Den ligger på cirka 37 000 kronor i månaden.

Då bestämde sig hennes vän, den irländske författaren och fotografen Don Mullan, att hjälpa henne. Han bad regissören och filmstjärnorna från biosuccén Titanic om hjälp.

DiCaprio och Winslet hjälper

Det gav restultat. Regissören James Cameron och skådespelarna Kate Winslet och Leonardo DiCaprio har bestämt sig att hjälpa den sista överlevande från Titanic.

Stjärnorna gav henne 30 000 dollar, vilker är cirka 240 000 kronor.

Med de pengarna startade den irländske fotografen en fond i Millvina Deans namn i Belfast, där Titanic byggdes.

- Deras generositet överväldigar mig, säger han till The Irish Independent.

Du lilla barn

Du lilla barn som sover sött
i skuggan av en lind
med handen ömtålig och vit
intill din rosenkind
Se pannan lyser
av ett hemligt ljus
Och överallt
hörs lindens milda sus

Av yra bin är linden full
de sjunger med en sällsam styrka
Och lindens blommor
lyser liksom gull
De dånar i dess lövkupol
som orgeln i en kyrka

Snart är du stor och dansar bort
i skuggan av din lind
jag stannar ensam och tänker på
att sommaren var så kort
Blott vindens röst den hör vi inom oss
och evigt hör vi lindens milda sus

Förlossningsberättelse för 2:gången

Enligt önskemål av läsare så läggs denna ut igen =)


Här är min lilla berättelse om hur vår son kom tillvärlden =)
BF 16 Juli!
Dagen den 12 Juli så började jag känna att jag hade ont i magen men jag tog det som sammandragningar.. På kvällen så tänkte jag o sambon att nu får vi klocka tiden.. 6 min var det mellan det då.. Ringer min syrra eftersom hon ska vara med på förlossningen.. Vi fortsätter o klocka o hela tiden så ligger det på 6 minuter.. Till slut ringer jag in till förlossningen men dom tycker att jag kan vänta lite till... Vi går ut o går en runda men det blir värre o värre..
Ber min syster ringa
FL o där säger dom att vi ska åka hem till min syster o sova där eftersom hon ska vara med.. Sagt o gjort.. Packade det sista i väskan och när klockan var 23.30 körde vi till syrran.. När vi kom till henne så låg värkarna på 4-5 min. Ringde till Fl o dom sa att vi skulle komma in.. Åkte från Kågeröd ( där syrran bor ) o in till HBG.. Där inne så visar det sig bara att jag har starka förvärkar o inget är på G.. Bara öppen 1cm vilket jag har varit hela tiden.
Får bricanyl o nån tablett som jag skulle sova på o åker hem igen till syrran.. Då är kl 2.30 den 13 juli.
När vi går o lägger oss så känns inget o tabletterna har gjort sin verkan.. Jonas somnar som en gris o jag får världens jäkla hjärtklappningar av bricanylen.. fick sovit tills klockan var vid 11 ( tror jag ) o när syrran kom upp o väckte oss och fråga hur det var så fick jag en värk.. Där efter så fortsatte det o vi började klocka.. 3 minuter.. försöker äta en macka  o dricka lite te.. Försöker gå ut o gå med syrran o Jonas, kommer 10 m o börjar storböla o ber dom ta mej hem för detta klarar jag inte..
Vi ringer
Fl o dom säger vi ska komma in.
På vägen in så har jag värkar mellan 1-3 minuter o när jag kommer in så e allt i full gång. Men bara öppen 1-2 cm. Är införstådd på att dom ska skicka hem mej igen men nope, jag har för starka värkar.
Dom kopplar på ctg o vill att jag ska ta lustgas.. Lustgasen var det värsta jag någonsins har testat, testade den några värkar men till slut slängde jag den åt skogen. Samtidigt som värkarna kom så fick jag panik för remmarna runt magen satt för hårt o jag ville slita av det hela tiden.  Läkaren fick komma in och koppla på något på barnets huvud. Min
BM säger att jag ska få en morfinspruta för att lugna ner mej.
Kan tilläga att varje värk jag fick satte jag mej upp, låg jag ner så satte jag mej upp i skräddarställningen.. Så 1gång i minuten gjorde jag det..
BM tyckte det var bra för då öppnade jag bäcknet som jag skulle.
När dom kommer in för att ge mej min morfinspruta så tycker dom att jag sköter det hela för bra så jag får inte min spruta!
Men efter ett tag så fick jag den.. O där efter så e allt suddigt! Den sprutan gjorde så jag sov hela tiden o vaknade när jag fick värkarna.
När vattnet gick så låg jag på sidan i sängen o säger " det rinner nu" jag trodde det var blod.. Men ikke de var vattnet o jag var knappt medveten om det.
Då e kl 15.00.
Jag minns knappt att min syster gick o åt o jag minns knappt att Jonas gick o åt.. Jag lovar det kändes som jag var asfull! Billig fylla =)
Klockan går o jag har ingen aning om vad klockan är för jag e så pass borta, jag bara sätter mej upp när värkarna kommer o uthärdar dom.
Helt plötsligt säger jag till min syster " Jag måste på toa" Hon säger: Är det krystvärkar?"
Jag: "Nej jag måste på toa"
Hon: "Nej det e krystvärkar"
Sagt o gjort så ringde hon efter
BM o dom kom in och undersökte mej. Jodå jag var helt plötsligt öppen 10 cm o hade krystvärkar.  ( fortfarande så säger jag att jag var tvungen att gå på toa )
Jag skriker " Jag vill ha EDA"
Dom: "DE hinner du inte för du ska föda"
Jag: "Jo jag SKA ha min epidural"
Men jag fick ingen =(
Jag höllt på med mina krystvärkar o tillslut så säger dom att om jag vill gå på toa så fick jag göra det för bebisens huvud måste sjunka ner..
Jag går på toa o ska visa för dom att jag verkligen behövde gå.. Men fel fick jag.. Inte behövdes det.. Haha
Kl 20.05 börjar jag krysta aktivt o helt plötsligt så går allt fort.. Dom behöver inte säga till mig vad jag ska göra utan jag gör som min kropp säger.
Nått som jag verkligen minns är att
Bm säger att jag ska krysta riktigt nästa värk så e han ute för hon håller i hans huvud..
Min syster säger: "Nästa värk e han ute"
Jag: "Nej jag vill inte föda"
Syrran: "Nästa värk så e du mamma"
Jag: "Nej jag vill inte" ( snacka om jag var borta ) o hade ont eftersom jag inte fick smärtstillande.
Nästa värk kommer o helt plöstligt så känns det att en varm, våt o hal bebis kommer ut ur mej o läggs på min mage! Kl är 20.22
Herregud... "Han skriker inte" säger jag, dom bara lugn.. det kommer.. O ett par sekunder efter så hör jag det mest underbaraste ljudet =)

Jag gråter, Jonas gråter o syrran gråter..  Här vet jag inte vad jag tänker för morfinsprutan sitter fortfarande i o jag e trött.
Helt plötsligt känner jag något på magen o lyfter på täcket, haha han kissar på mig :D Lilleman var kissig :D
Moderkakan kommer ut, tittade på den... tyckte inte den var läbbig iallfall.
Bm säger att jag har spruckit en hel del o dom börjar sy mej.. I över 1 timme sydde dom mig o läkaren fick komma in o hjälpa till för det var kompliserat.
 2795 gram o 50 cm lång var vår son =)

Nu är han 10månader o förgyller vår dag!
Älskar dig Theodor!

Finns säkert så mkt som jag har glömt att nämna här med morfinsprutan knockade ner mej rejält. Nästa gång ska jag inte få en sådan även om dom vill ge mej..

Sjömansdräkt

Visst är denna söt?!?!?


Inhandlad till Theodor i strl 86, nu hoppas vi på att den e lagom stor tills han fyller 1 år! Helt underbar är den=)

Hostigt & Gnälligt

Stackars vår lilla Theodor! Han är så hostig och lite snuvig.. Inte konstigt att han gnäller.. Vår lilla älskling!
Gör allt för att han ska må bättre, har inte hostan lagt sig lite tills imorgon så ska vi ringa barnmottagningen..
Idag sov han till kl 6 o fick en flaska och sen sov han till 10, låg o pratade lite för sig själv o somna om till 12! Han måtte ha varit trött!
Skulle egentligen varit på mammagrupp idag men ställde in det eftersom han hostar.. Får gå nästa vecka istället =)

Nu lagar Jonas pytt i panna och ägg, ska äta lunch och sedan ska han iväg och jobba. Jag och Linda ska ut till Häljarp och hälsa på en nyfödd liten bebis och Theodor får stanna hos mormor!

Ha en trevlig dag!

22 Min

Om 22 min är det exakt 10 månader sedan Theodor föddes..
'

Give The fly a Chance


Världens bästa flugsmällare eller? :D

10 Mån

Jaa idag så blir vår lille skatt 10 månader.. Vart tar tiden vägen?
För exakt 10 månader sedan så har jag varit på förlossningen i ca 2 timmar och vattnet har gått för 30 min sedan o hade tätta värkar mellan 1-2 minuter..
Vår älskling har blivit stor nu =)


Ny cykel

Min cykelt blev ju stulen häromkvällen så idag fick jag köpt en ny!


Blev även en cykelsits till Theodor och cykelhjälp!
På bilden så ser cyklen kanske lite vit ut men den e faktiskt ljusrosa! Så fin e den!

Gårdagen


Theodor inne på Jula i Hyllinge

Sitter och fikar och Theodor fick smaka liten bit våffla

Mums!!

Ben&Jerry

Finns det något underbarare än Ben&Jerry glass?
Vi brukar inte köpa det så ofta men när man vill lyxa till det så är det otroligt gott att köpa denna glassen. Blev sugen på glass ikväll och åkte iväg o köpte denna glassen.
Kanske inte min favorit men det gick att äta! Har ni testat den nya med Macademianötter? Den är GOD!
Sov så gott alla och dröm om Ben&Jerry glass =) För det ska jag !

Lille Theodor är lite sjuk

Stackars min lilleman =( Han bara hostar, snörvlar och har feber! Stackars liten!
Just nu ligger han och sover, jag glömde köpa panodil med mej hem till honom så tur var så var Diana på center syd så jag skicka bud till henne att hon skulle handla med sej hem och komma inom!
Tack Diana!
Vi har host medcin hemma till Theodor sen sist han var sjuk så vi försöker ge honom lite av det.. Fast det e ju så äckligt att han spottar och har sej redan INNAN skeden kommit till munnen.. Får kanske ta och  ge honom det i en spruta!


Jonas jobbar kväll o jag håller nu på att laga mat medans T sover.. Märkte att jag hade kryddat det en aning för starkt.. Aja det får gå ändå! Gott med starkmat eller hur?

Åka iväg!

Nu alldeles strax ska jag och Theodor åka och träffa Diana och Annika, ska iväg på några ärenden så jag lär inte uppdatera förrens senare idag/kväll!


kram

Sofie har tagit den underbara bilden!


Min kompis Sofie som är fotograf har tagit denna bilden på Theodor när vi var och fikade för ett tag sedan. En helt underbar bild som blev tagen av slump. Visst är den fin?  Och om ni undrar vad han har i munnen så e det en gurkbit=)

Hjälpa pappa

Idag så hjälpte vår älskling Jonas att dammsuga =)
Jag var tvungen att snabbt ta ett litet kort.. Jätte gulliga är dom!


Jonas ringde precis och sa att han slutade tidigare! Så skönt tycker jag men tycker att det alltid blir tidigare och tidigare.. Förlorar tyvärr så många timmar på det.. Menmen.. det kommer väl tillbaka o han får jobba tusenfalt och då klagar jag väl för det?
Kan man aldrig vara nöjd?
Hur jobbar era sambos?

Kassler och rislåda

Detta åt vi till lunch idag! Super gott och vi bytte ut det mesta som man kan byta ut till lightprodukter.

Du behöver:
6 port ris enligt förpackningen
½ kg kassler
3 dl grädde
1 purjolök
1 dl majonnäs
½ dl chilisås
ca 200 gr riven ost.

Gör så här:
Koka riset som det står på förpackningen.
Skär kasslern i tärningar.
Strimla purjolöken.
Blanda detta samman.
Blanda sen grädde, majonnäs och chilisås och töm detta över det andra.
Riv ost o strö på.
Gratiner 225grader i 20 min!

Super duper gott!

Lista, lista och åter igen en NY lista...


 

Vad heter ni? Monica&Jonas

Hur träffades ni? På en chatsida.. Skulle egentligen varit barnvakt åt Nellie men hon blev sjuk så jag satte mej vid datorn i stället.. Måste vara ödet =)
Hur länge har ni varit tillsammans? Sedan 17/12 2006

Är ni förlovade? Ja, sen midsommarafton 22/6 2007

Bor ni ihop? Ja det gör vi, nästan från början

Har ni barn? Ja lille Theodor på snart 10 mån.

Har både körkort? Nej bara jag
Isåfall, vem kör bäst? Förhoppningsvis jag =)
Kommer du ihåg er första kyss? Japp, den kan man inte glömma

Vem sa '' jag älskar dig '' först? Jonas
Vem är äldst? Jag!

Vilka sjärntecken är ni? Stenbock är jag o jonas är?!? Faktiskt inte aning om vad han är..född den 9 april iallfall
Vem fyller år först på året? Jag, 4 Januari

Vem är längst? Jompepompe

Vem sjunger bäst? Egentligen ingen av oss

Håller ni i handen på stan? ibland fast svårt att köra barnvagnen då

Har ni någon låt?  Yes, Markus Fagervalls vinnarlåt, Everything changes

Har ni några framtidsplaner? Japp =)

Har ni gråtit i varandras armar? Ja det har vi

Vad gör ni en vanlig vardagskväll? Allt möjligt

Ger ni alltid varandra en puss när ni ses?  Inte alltid men för det mesta
Bor ni långt ifrån varandra? Nej tillsammans

Blir du lätt svartsjuk?  både ja och nej

Brukar ni bråka? ja det kan hända
Ringer ni eller SMS:ar ni? båda delarna.

Vilken är han/hons finaste kroppsdel? Jonas Ögon =)

Brukar nån av er prata i sömnen?  Har hänt att vi båda har gjort det ja =)

Stjärnstudio

Den 30/4 så var vi och fotade Theodor helt spontant på stjärnstudio som var på familja just då =) Såhär såg bilderna ut som vi fick hemskickat idag =)


Visst är dom fina?!?! =)

Kusiner!

Tog bilder på Theodor och Casper igår när vi grillade hemma hos syrran!

Någon förutom min syster som tycker dom är lika??

Mor&Son

Jag brukar aldrig tycka om att vara med på foto.. O när jag ser mej själv i detta kortet så fattar jag varför.
Jag e alltid så jäkla blek! O tåler inte smink så jag kan inte sminka mej i heller. Jäkla skit..

Jaja... Men här är jag och Theodor iallfall, tagen idag =)

Snodde min cykel

Nån IDIOT har snott min cykel ikväll!
Tack för den Landskrona!

Idas resturang!

Har ni varit och ätit på Idas resturang i Helsingborg?
Om inte så kom till deras resturang här i landskrona där dom har öppnat i Lundåkrahamnen. Dom tog över denna resturangen förra året och sedan dess har det blivit riktigt populärt!
God mat till tusan har dom oxå!
När Theodor döptes så hade vi hans dopfest där hos dom..
Iallafall så var jag där häromdagen med min mamma och Theodor och nu har dom byggt en altan ut över vattnet där man kan sitta och fika/äta. Riktigt mysigt!

Här kommer lite bilder på Theodor från den dagen!Om ni undrar vad Theodor äter så var det premiär för vattenmelon den dagen =)


Baka bröd

Nu så är vi hemma från Lydia o hennes familj! Lille Max var gudomligt söt och ännu en gång fick man hålla en liten bebis i famnen.. Ohh luktade riktigt bebis om honom...
O förretsen får vi Gratulera Tessan som har fått en son I natt, lille Lucaz fick han heta. Välkommen till världen =)

Nu sitter Theodor på golvet och leker o jag ska baka bröd. Var o handlade hem saker till brödet och har printat ut tre olika recept.. Men jag vet inte om jag bakar alla idag jag börjar med ett iallfall =)

Hoppas ni har haft en trevlig dag =)

Kram

Lydia&Max o resten av hennes familj

Nu så ska vi snart iväg och träffa Lydia och hennes nyaste tillskott i familjen! Nämligen Lille Max!
Han är precis 1 månad gammal och det ska bli så  roligt att få träffa honom och se vad han är för en liten filur! Naturligtvis ska det bli roligt att träffa resten av familjen oxå =)

Jag ska verkligen försöka lägga in bilder senare men jag hinner aldrig med allt som jag ska göra. Men det kommer.. alla på en gång eller i olika inlägg.. Tänkte att jag kanske ska skaffa bilddagboken oxå.. Får se om jag gör det!
Hoppas ni alla har haft en trevlig söndag eller att ni får en trevligare söndag!

Hejdå

Tydligen kan jag laga mat =)

Haha har precis läst att Mats gick ut och värmde resten av gratängen jag gjorde.. Hmm undra hur lång tid det tar innan han ber om receptet.. Fast det han kanske redan listat ut för det var ju inte så svårt.. Undra bara om syrran kommer tillåta honom att äta det eftersom hon höllt på att spy av mögelosten.. Haha.. Jag e heller inte så glad för det egentligen men jag gillar denna gratängen!

Slut

Oh nu var filmen slut och den var faktiskt bra =)
Jag brukar inte vara så glad för svenska filmer men denna var rätt så okay faktiskt! Tummen upp!
Har faktiskt en film här hemma som vi ska hinna se i veckan som oxå är svensk. Jag har aldrig sett den men Jonas har. Den Heter " Jag hade iallfall tur med vädret" tydligen är det en klassiker som alla har sett men inte jag.. Men nu har det kommit ut en tvåa på den filmen o den verkar helt klart bra så då måste jag ju se ettan först..
Imorgon ska jag lägga in lite bilder här inne och skriva på familjeliv..

Linda, hoppas ni har haft en trevlig helg! Hoppas vi kan snacka lite på familjeliv imorgon eller på msn =) Kram på er!
Theodor hälsar till sin lilla fina flicka Nathalie att han saknar henne!



Pussar o kramar från oss

Se upp för dårarna

Japp den filmen erbjuder Tv4 ikväll och Jonas ville se den, så jag får vara snäll och låta han få sin vilja igenom ibland.. Haha.  Det lilla jag har hunnit se innan dom avbröt för nyheter verkade bra så jag ska faktiskt fortsätta titta =)

Grillningen blev mums! Vi grillade grishalskotletter som var vitlöksmarinerad, grillade champinjoner och min pasta/ädelostgratäng! Syrran och Mats gjorde även potatis i ugn och sallad till.. O alla åt tills dom höllt på att spy :P
Särskilt glad e jag att Mats & Casper gillade min gratäng, super roligt att dom tyckte om den. Syrran är inte så glad för ädelost så hon slapp äta, men hon smakade iallfall =) Duktig flicka!

När vi körde fårn syrran åkte vi inom Petra & benny som bara bor gatan före syrran. Dom bjöd på en kopp se och lite småsnack.. klockan närmade sig 20 o jag vill hem o se robinson. Var skit sugen på jordgubbar så vi åkte inom Gunnarssons i Svalöv men dom jordgubbarna vill jag INTE ha.. Inte mysiga alls.
Men däremot så hade dom ju lagt maränger och chokladsås tuber precis vid bananerna och vad betyder det?
Jo marängsviss! Ohhh så naturligtvis åkte det med oss hem!
Har inte ätit det sen jag blev opererad så det ska bli roligt och se om jag tåler det eller ej. Shit måste väga mej snart... Får se om jag har lyckats gå ner dom sista 5 kg innan det e dags för nästa operation..

Nu börjar filmen igen!  Vi ses!

grillar!

idag så är vi hos syrran och grillar!
Vi höres kanske ikväll=)

Godnatt

Har så fruktansvärt ont i huvudet, har gjort allt för att den ska försvinna men den ger inte med sig *suck*
Så jag stänger ner för idag och säger gonatt!

Sov så gott allihopa!

Kram

Efterrätt

Den 6 Juni så ska mina föräldrar hålla middag för pappa och mej som fyllde 25 och 70 år i Januari. Nu när det e lite varmare så tänkte vi att det e dags att fira oss.
Mamma och pappa står för middagen, vilket blir med något vilt. O jag ska stå för efterrätten..
Är det någon som har tips på något enkelt och gott? vi blir ca 17 personer så det ska vara lätt serverat oxå.
Nu är jag inte ute efter chokladpudding eller marängsviss utan något annat.. Nått gott =)
Nån som har tips??


Kramar

Min nya design

Vad tycker ni om min nya blogg?
Visst är den fin?? :D

Kram Monica

Skönt

Var och fick massage idag! riktigt riktigt skönt var det och ska tillbaka igen på måndag.
Avbokade på det stället där jag egentligen skulle gå, där kostade 530 kr.  Jag blev tipsad av min brors fru att hon hade varit på ett annat ställe o där var det billigare.
Så jag fick en tid där i stället och för samma massage betalde jag bara 275 kr. Som hittat! Så därför ska jag tillbaka.. Det behövs!
Har fått en sådan huvudvärk ikväll efter massagen, tydligen kan det ha ett samband.. Så det e bara till att knapra panodil!
Ska slänga mej i soffan och kolla på tv..

Kram

Bara så ni vet...

Så ska jag åka och få massage nu =)

Tack o hej =)

Gifta oss

Alla tjejer drömmer väl om att få gifta sig med sin drömprins? Jag har iallfall hittat min drömprins och nu väntar jag bara på det perfekta frieriet.. Eller finns det egentligen perfekta frierier?

Är så sugen på att börja leta bröllopsklänning men en sådan klänning jag vill ha lär jag väl aldrig hitta? Jag e så förtjust i enkla medeltida klänningar.. Hänger enkelt, lite urringat och så långa tunna armar.. Lite broderi på klänningen och ett litet släp..
Jag vill så väldigt gärna ha en sådan klänning så jag vet att jag kommer att få leta för alltid om jag ska kunna hitta en sådan tror jag.. eller någon som ha förslag?

Här är några som jag gillar men är ändå inte den RÄTTA klänningen...

Denna är lite söt men ändå inte så riktigt som jag vill ha den.
Denna är jätte fin om man kan lägga till armar.
Denna klänningen är den som liknar mest en sådan klänning jag vill ha.. Fast nu så e detta en gravidklänning så räkna utan en mage och lite annorlunda urringning så börjar den likna det jag vill ha..
Är jag kräsen?

O förresten, måste man ha bestman och brudtärna när man gifter sig? Eller det e dom två som måste vara vittnen??

Ni som flyttar in här..

Inte för att jag tror att ni läser min blogg men ändå.

Grattis till er som får vår lägenhet!
Det ni bör tänka på här är att  ni har kyrkogården på andra sidan gatan. Skyttetrafik med likbilar går varje dag in där och nästan varje dag så ringer klockorna kl 13 o 15 för begravning. Ibland kan dom vara sena med tiderna. Man vänjer sig med klockorna och om dom inte ringer i tid så kan man börja undra.
Nu när det börjar bli sommar så e det så mkt grönt att ni knappt ser över men höst och vintertid kan ni ger er fan på att ni ser det minsta lilla där inne. Man ser tyvärr allt!
I trappan så ligger det till såhär,  tanten där nere håller koll på allt och då menar jag ALLT. Slår vad om att om man skulle släppa en fis eller nyser så hör hon det och antecknar.
När ni lämnar ska gå ut från lägenheten och kommer ut från trapphuset så kan jag lova att hon står i fönstret och tittar, skulle man bli irrterad och säga till henne så säger hon " Jag gör inget, jag bara putsarfönster" Skitigare fönster än hennes finns nog inte? Med tanke på att hon måste putsa fönstret så fort man går hemmifrån? Jag lovar att hon håller koll på en i nyckelhålet oxå.

Grannarna ovanför har renoverat ständigt i över 1 år nu. Dom måste tro att dom äger lägenheten o kan göra som dom vill o när dom vill. Dom har fått tillsägelse hela tiden att dom ska dämpa sig men ändå så fortsätter dom. Jag hoppas att dom får barn någongång och att deras grannar hålla på med dom som dom har gjort med oss.
Dessutom kör dom en gräslig bil som låter osm en lastbil varje gång dom åker och kommer hem. Man hör dom långt ute på stora vägen. Känns tryggt att veta va?

Välkommen till Kapellvägen 10! Ni kommer säkert att trivas =)

Jerry Springer

Alltså jag både avskyr och älskar Jerry Springers talkshow.. Jag kan inte slita mej i från programmet men ändå när jag ser det så kan jag bli så irreterad för jag vet ju att det mesta är påhittat.
Hur kan man gilla sådant som e så sjukt?
Dagens program handlade om " Jag ligger med din morfar"    Sjukt... men ändå så ser jag det..

Nu e det över

Jaha då var denna vinsningen över.. Och det visade sig att det var en gammal arbetskamrat till mej som tittade och hennes man.. Dom ska snart ha barn, i augusti tror jag det var =)
Så nu är visningarna över, bara en kvar på lördag.
Detta ska verkligen bli roligt och se vem som får lägenheten!

Theodor är lite mammig idag, jag kan inte lämna rummet förrens han börjar skrika. Han vill inte leka.. tror det är dom nya tänderna som spökar =(
Stackars min lilla älskling !

trallalalalla

Finns inget som är tråkigare än att behöva sitta hemma när det ösregnar ute.. Okay man hade kunnat köra och hälsa på någon men nu så ska vi ha lägenhetsvisning kl 16.. Så jag måste stanna hemma.. SUCK...
Jaha detta är iallfall näst sista visningen, sista visningen är på lördag och sen blir det verkligen roligt att se vem som får lägenheten...
Kommer sakna denna lägenheten pga vi själva ha valt ut tapeter och golv.. denna lägenheten är ju precis så som vi vill ha det o vi slapp och betala för det.. Men i den nya lägenheten får vi betala allt förutom hallen för det betalar hyresvärden.. Aja. man får börja nånstanns..
Viktigaste är att hallen blir färdig för den blåa färgen är INTE fin..
Nu har Theodor sovit i 2 timmar.. väntar bara på att han ska vakna, han har inte ens ätit lunch ännu..
tydligen trött idag!

tråkit ida & fiskbullar

Idag e det nog världens tråkigaste dag.. De har jag bestämt nu. Så de så.

Nu e det lunch innan älsklingen ska jobba, fiskbullar med räksås o hummersås och hemmagjord potatismos! Mums:D
Fast det e kanske bara vi i hela världen som gillar det =) förutom syrran o hennes familj!


Höres

Kvällens hos Brorsan o hans familj

Efter Ikea så lämnade jag av Linda hemma hos henne och sedan så åkte jag till mina föräldrar..
Theodor var tvungen att få middag och kändes mindre lönt att åka hem till oss själva och fixa detta när jag ändå skulle ut till Häljarp sen. Så var ca 1 timme hemma hos mina föräldrar och Theodor blev mätt i magen =)

Åkte sedan ut till Häljarp och träffade Jörgen och Nellie, resten av familjen var inte hemma. Nilla var och fick massage till ett mkt billigare pris än vad jag ska få för.. Så jag ska ringa och avboka min tid. Thats it! Hehe
Nellie drog fram twister och hon "lekte" för sej själv medans Jörgen snurrade plattan till henne.. Här kommer nån bild.

 Även Theodor fick ju vara med på bild =)

Efter Häljarp så åkte vi hem och Theodor fick pyjamas och nattvälling och han sover som en liten prins i sin bamse pyjamas =)
Jonas kom hem tidigare från jobb och vi kollade på Desperate Housewifes.. Eller jag tittade och han satt och suckade :D
Efter det blev det Hells Kitchen o jag avskyr att Lacey är kvar... ut med henne! Nån mer än jag som ser det programmet??
Nu så ska jag lägga mej i sängen och läsa o sen är det snart en ny dag.. Jag borde inte vara uppe såhär sent med tanke på att Theodor vaknar snart.. Men flörtar jag lite med Jonas så tar han kanske Theodor imorgon bitti :D
Sov gott alla!
Kramar

Var vänlig o lämna Ikea via nödutgången!

Jahapp idag så hämtade jag upp Linda så åkte vi först och lämnade Jonas på hans jobb och sedan drog vi vidare till Ikea i HBG.
När vi kommer in på Ikea så hör man i högtalarna " Till Ikeas Personal, Kod1000 gäller" och detta upprepade dom var 30 sek. Man hörde hur många kunder som helst som blev irreterade av detta meddelande och det blev naturligtvis jag och Linda oxå. Men vi fortsatte i god ro att titta på saker.
Helt plötsligt är meddelandet ändrat och dom sänger " Vad vänligen och lämna Ikea lungt vid nödutgången, följ personalens anvisningar"
Så då strömmade hela Ikea ut, inklusive all personal försvann.. Shit alla tankar började rulla runt ihuvudet, brinner det? Är det en bomb? Har vi terroister här på Ikea? Va fan händer??
Många tankar hant vandra runt i huvudet när man gick ut ur Ikea. Löjligt men sant..
Linda & Theodor utanför Ikea där alla samlades.

Efter 5 min så fick alla gå in igen och allt var som vanligt.. Så detta var tydligen bara en övning.. Shit kan dom inte säga att det e en övning då? Måste dom skrämma slag på hela Ikea????

Lite klokare

Tack vare Malin så har jag fått lite rätt på min blogg nu, men än är jag inte nöjd =(
Jag vill ju ha in bild där uppe på headen oxå och det vet jag inte hur jag ska göra.. Plus hur man får större text där uppe.. Aja det löser sig väl sig snart!

Orkar jag sen så skriver jag igen o berättar vad som händer på Ikea eller så väntar jag tills imorgon..
Nu åter till Hells kitchen =)

Kalas

Herregud, vi sitter redan och planerar för barnkalas för Theodor! Han blir ju 1 år den 13 juli!
Känns tidigt att börja planera det nu men eftersom det är mitt i semestern så gäller det att vara i god tid tycker vi.
Kalas för våra familjer kommer ske den 19 Juli kl 16.00 hemma hos mina förälrar.. Kan inte ha det hemma eftersom vi har packat o står redo för flytt då..
Men när ska vi ha kalas för vännerna då? Finns ju en hel drös vänner som oxå vill säga grattis ju!
Så innan flytt är det uteslutet, så det måste bli i augusti o då ser helgerna ut så här:

1,2 Augusti är det flytt och städ
8,9 Augusti kan vi iofs ha kalas men vi har aldrig kunnat hinna färdigt i lägenheten då så det e uteslutet =(
15,16 Augusti, Nån av dagarna ska Linda ha kalas för hon fyller 25 år. Så den helgen är utesluten. Plus att Theodors gudfar Mats fyller år.
22,23 Augusti så någon av dagarna ska vi på 1 års kalas i Genarp hos Theodors flickvän Nathalie
30,31 Augusti, ja då e det ledigt men då e det 1½ månad efter Theodor har fyllt år.. Kan man verkligen ha 1års kalas så sent?  Vad tycker ni??
Ge mej några förslag, snälla!

O jag vill inte ha familjer plus vänner hemma hos mina föräldrar för det blir i en stuga och e det då typiskt svenskt sommarväder så måste man sitta inne och då får vi inte plats! Sorry.. Knappt av vi får plats med båda familjerna där inne... Ahh hur ska vi göra??!?
Hade jag kunnat hade jag flyttat i Juli eller September i stället.. Då hade det varit bättre!
Theodor ca 3-4 veckor gammal och jätte varm! Mitt  i högsommaren!

Jag måste vara kass

Jag får verkligen inte rätt på denna bloggen så jag behöver hjälp!
HJÄLP mej med min blogg :D Snälla =)


Idag e det tråkigt väder ute så man bara sitter inne.. Ska snart iväg o träffa Linda och vi ska åka till Ikea och titta.. Bara titta och inte handla.. Ska försöka iallfall =)
Jonas jobbar kvällen så efter Ikea ska jag åka till Häljarp o träffa min bror och hans familj.. Blir full rulle ikväll.. Men ska vara hemma till 20 så jag kan lägga Theodor i tid.

Haft visning idag igen på lägenheten och yttligare ett par kommer i morgon.. Shit.. detta måste verkligen vara ett attraktivt område =)

Designa blogg..

Försökte ge mej på att göra om min blogg, fick tips av Sandra var jag kunde ladda ner en design till min blogg.. Så det gjorde jag.. Men nu så kan jag inte öppna en speciell fil så jag kan inte fortsätta...
Så, Sandra ville du hjälpa mej? Du nämde något om en summa som du brukar ta för att hjälpa andra.. hur mkt är det?

Eller om det e någon annan som kan hjälpa mej med det sista som jag behöver för att jag ska få in färg klickar i min blogg!

Fasen vad jag e kass på datorer och internet.. Borde kanske skita i att sitta vid datorn för evigt! Ha

Visning

Ja idag så har vi haft visning, 3 st har varit här och tittat och alla 3 har varit intresserade av att vilja ha lägenheten.. Hmm undra vem som får den =)
Sen kommer det folk imorgon och folk på lördag, alltså fullrulle =)

Emmie kom över med hennes kompis Melinda innan dag, Theodor fick en jätte fin kudde av Emmie som hon själv hade sytt! Så söt! Är där någon som vill se kudden så fotar jag gärna =)

Theodor fick ett diadem på sej idag. I ROSA! Haha.. Kolla in Mats, han har ju din favvo färg på sej! Tihihi


 hihi kanske inte världens bästa bild men han har iallfall ett diadem på sej =)
Nee nu väntar Theodors nattflaska och sen så e det dags för lilleman att sova!
Godnatt säger Theodor!

Theodor och hans flickvän =) Love is in the air 2009!

Här kommer bilder på Theodor och hans flickvän Nathalie! Bilderna är tagna den 1 Maj 2009 och det dom är tagna hemma hos Nathalies mamma Linda i Genarp!

Flickvännen Nathalie!


Theodor och Nathalies mamma Linda
Sötnosarna tillsammans =)

Bakar & lägenhetsvisning!

Bakning för full rulle! Blir två solrosbröd som bakas idag.. Har aldrig bakat det innan så jag hoppas det blir underbart gott =)
Lägenhetsvisning för fullt, shit detta e ju på allvar nu! 
Den första som kom och tittade var faktiskt min gamla barnmorska som jag hade på ungdomsmottagningen =) Hihi brukar träffa henne då o då.. Jätte trevlig är hon! O hon gillar Theodor oxå =)
Fler visningar är på G o sen ikväll blir det middag och mamma och pappa kommer på en kopp kaffe!
SKulle kanske ha åkt till Jörgen med familj men blir inget eftersom vi har visningar.. Blir kanske imorgon i stället!

Ska försöka ta mej i kragen o lägga in lite bilder på allt ikväll =)

Namnsdag

Tjohoo, jag har namnsdag idag =)
Hihi, hade inte syrran sagt nått så hade jag glömt bort att det var idag jag hade namnsdag! Men idag så e det Monica dagen iallfall! Hipp hipp hurra :D

Jag ljög =(

Förlåt att jag ljög.. Jag hamnade inte i sängen med boken.. Jag fastnade här vid datorn och läste alla bloggar.. Har fastnat för en hel del nu så det e mkt läsande..
Känner ni någon som kan designa min blogg??  Berätta isåfall om ni gör det =)



Här har ni mej på Saras Student 2008 den 13 Juni. Alltså exalt 1 månad  innan Theodor födds!

Natti

Nu så ska jag bädda ner mej i sängen och läsa lite.. Har påbörjat Danielle Steels bok som heter " Ekon" har precis börjat på den så jag kan inte ens säga om den e bra ännu. Men hennes böcker brukar vara bra. De tycker jag iallfall!


Natti Natti

Choklad och hallondessert

Här kommer ett recept på en urgod dessert!

4 port
2 dl frysta hallon
2 dl gräddfil
1 dl chokladsås
½ l chokladglass
1½ dl minimarshmallows
25 gr vit choklad.


Halvtina hallonen. Blanda chokladsåsen med gräddfilen.
Varva glass, marshmallows, sås och hallon i portionsglas.
Riv eller hyvla över chokladen.

Detta är suveränt gott! Eller hur Petra och Benny? =)

Instruktionsbok?

Varför fick man ingen instruktions bok med på köpet när man skaffade barn?
Finns så många saker jag skulle vilja veta om Theodor som man inte har lärt sig ännu om honom. Tex just nu så skriker han bara, han är trött, vill inte ha välling, vill inte leka. Han vill inget..
Så nu hade det varit skönt med en bok där det stod vad som var felet.. Haha vilken önskedröm!
Bara jag som önskar detta?



Petra, hmm Anna Lundh? Just nu minns jag inte hur hon ser ut men ska kolla upp detta :D

Robinson 2009


Vem tycker ni ska vinna Robinson 2009? Jag gillar Nina och Erik!
Tack och lov så e Christian ute ur spelet, inte en dag för tidigt!

Ointressant

Idag känner jag mej så ointresserad av allt. Var iväg innan idag på förmiddagen men sen jonas stack o jobba så har klockan bara gått sakta.. Skulle iväg ikväll med det blev inställdt.. Aja..
Har en hel del bilder som ska orkas lägga in på datan men orkar inte, borde städa men intresset finns inte..
Hade Theodor bara sovit så hade en lur på soffan inte suttit så fel.. hehe

Pratade med Lydia idag, hennes bebbe ska heta Max =) Så fint namn!
Ska kanske träffa dom på tisdag och gå en sväng, ska bli trevligt!
Är rätt så sugen på en liten bebis till, MEN eftersom jag fortfarande har komplikationer efter förlossningen så funkar ju inte detta än.. Tyvärr..
Vad för komplikationer det är tänker jag dock inte nämna här... lite för personligt att låta vem som helst att veta..

Theodor har blivit mobiltokig, så fort han ser min mobil så vill han ha den.. O jag säger nej o då börjar han vråla.. Någon som har en gammal mobiltelefon som Theodor kan få ärva?! Haha

Haha

Orkar inte skriva något speciellt ikväll, har inte varit hemma på hela dagen/kvällen.. Men Emmie du är så söt =) Tänk om dom små kunde komma på beställning, haha då hade du haft en kusin till :D
Kram på dej =)

Haha

Orkar inte skriva något speciellt ikväll, har inte varit hemma på hela dagen/kvällen.. Men Emmie du är så söt =) Tänk om dom små kunde komma på beställning, haha då hade du haft en kusin till :D
Kram på dej =)

Idag..

Idag ska vi träffa Sofie som har kommit hem från Australien =) väntar på att hon ska ringa och säga att hon är på väg =) Bilder kommer in antagligen senare idag eller imorgon..
Beror på om jag hinner o har lust senare..

Ladies night

Någon som vill gå  med mej på Ladies Night?
Dom kommer till Malmö Arena den 24 oktober 2009...
Bijetterna kostar allt från 495 kr till något lägre priser men det högsta priset då sitter man bäst till! Jag vill så gärna gå!!
Någon??

Kärlek 3000

Kärlek3000

Sam har tröttnat på livet i Stockholm, där han känner sig osynlig och ensam. Hans bästisar Alex och Krister försöker förgäves väcka liv i honom. Men en dag träffar han av en slump Hanna, som är impulsiv och full av liv. Det märkliga mötet blir till ett magiskt romantiskt dygn och när morgonen kommer är Sam som förtrollad. Men Hanna bär på en mörk hemlighet och nu finns det bokstavligen ingen tid att förlora...



Inte min typ av film.. Såg ca 1 timme men hoppar av dom sista 23 minutrarna.. Jonas får se färdigt den o jag går i sätter mej i soffan... Jag e tyvärr ingen stor fantast av svenska filmer..

Vill du veta något om mitt liv?!


1. Hur gammal är du om fem år? 29
2. Vem var den sista du träffade? Kassörskan på Ica Kvantum
3. Hur lång är du? 175 cm
4. Vilken var den senaste film du sett? Tingeling
5. Vem ringde du sist? Sofie Langvad
6. Ditt senaste sms och till vem? Linda i Genarp
7. Vad är helgens planer? Eh.. sitta och ha tråkigt tills jonas kommer hem från jobb.
8. Föredrar du ringa eller skicka sms? Ringa
9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Dom är gifta, har varit i snart 45 år??
10. När såg du senast din mamma? Nån dag sedan
11. Vilken ögonfärg har du? Blåa
12. När vaknade du idag? 06.30
13. Har du någongång hittat en katt? Nope
14. Vilken är din favoritplats? Ja du, finns många...
15. Vilken plats föredrar du minst? Flyg
16. Var tror du att du befinner dig om 10 år? I HBG i ett radhus med Jonas och Theodor.. ev fler barn då med =)
17. Vad skrämmde dig som barn? Kyrkogården
18. Vem fick dig att skratta senast? Theodor
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Ja!
20. Har du stationär eller bärbar dator? Stationär
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Kläder
22. Hur många kuddar har du i sängen? 4, jag har 2 o jonas har 2
23. Hur många landskap har du bott i? Två
24. Har du någon gång spytt på någon? Nej inte på någon vad jag minns?!?
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Barfota.
26. Är du social? Jadå.
27. Vilken är din favoritglass? Chokladglass
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Resa!
29. Tycker du om kina mat? Ja
30. Tycker du om kaffe? Ibland
31. Vad dricker du till frukost?  Frukost?!? Haha
32. Sover du på någon särskilld sida? Hmm. magen eller på sidan
33. Kan du spela poker? Sådär.
34. Tycker du om att mysa? Vem gör inte det?
35. Är du en beroendemännsiska? Japp av vissa saker....
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Japp.
37. Vill du ha barn? Jag vill ha fler.
38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska
39. Har du någonsin åkt ambulans? Jaa
40. Föredrar du havet eller pool? Både och...
41. Vad spenderar du helst pengar på? Kläder & Mat till familjen
42. Äger du dyra smycken? Nej
43. Har du någongång testat narkotika? Nej
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? Ett surt ess
45. Vem är den roligaste människa du känner? Hmmmm
46. Välj ett ärr på din kropp? Blindtarmen
47. Vad har du för ringsignal? Kramis sången
48. Har du kvar något klädesplagg från du var liten? Nej men mamma har det
49. Flirtar du mycket? Me jonas såklart
50. Vart togs din profilbild?  ????
51. Kan du byta olja på bilen? Ja?
52. Har du fått fortkörningsböter? Nej.
53. Vilken var den senaste bok du läste? Tid är allt jag har av Sunny Jacobs
54. Läser du dagstidningen? Nej
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Hänt extra... haha
56. Dansar du i bilen? Say what?
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? Rix Fm
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Minns inte
59. När var du i kyrkan senast? Theodors barndop  i Oktober 08
60. Vilka personer utmanar du? Alla som vill =)

Valborg

Jaha igår var det tydligen valborg?!?
Valborg för mej, ja då har man brasa som man står och tittar på.. Men nu var det tydligen eldningsförbud så det var ju inte ens lönt att gå ner till stranden och titta. Får gå på marknaden idag istället o se om där finns nått roligt =)
Igår åkte vi till Väla och där träffade vi Petra och hennes mamma.. Blev lite shopping som inte alls blev dyrt.. Fick ett par byxor, en klänning/tunika i blått och en vit skjort tunika som jag faktiskt fick för 50 kr.. Billigt o bra =)

Petra och Benny kom hem till oss igår och käkade fondue, 2a gången för Petra och 1a för Benny. Jag hoppas interligt att det inte blev för starkt för er och att det gick att äta =) Om inget annat så fanns McDonalds på vägen hem! Haha.. Gjorde även en ny efterrätt igår med, chokladglass, gräddfil, chokladsås, marsmellows o hallon o björnbär. Blev riktigt mumsigt =)

Idag jobbar jonas dagen o Theodor ligger  i sin säng o leker medans jag får tid för mig själv att sitta här.
Vid halv tio ska vi packa in oss i bilen o köra till Genarp där Jag ska träffa mamma Linda o Theodors flickvän Nathalie =) Blir nog en riktigt trevlig dag! Har du laddat Kameran  Linda?!?

I eftermiddag så hoppas jag Jonas orkar gå ner till stan o kolla in tivolit o marknaden.. Jag e ju så sugen på en langos!! Sist jag åt en langos var på karnevalen o jag var ju höggravid då.
Jag minns att jag tjatade som faan att jag skulle få min langos o när jag väl fick den så var den inte god längre... Haha! Trevligt =)

Nu ska jag kolla till Theodor o sen hoppar jag in i duschen!


RSS 2.0